dido1985

Честит Рожден ден приятелю, бъди жив и здрав и много щастлив, нека положителната енергия , която имаш да зарежда всички нас с оптимизъм! Бъди все така добър и пълен с идеи, как да направим живота си малко по лесен и малко по красив, желаем ти сили и воля,, за да осъществяваш всичките си идеи!

И внимавай в картинката :)


megi_mp

Plovdiv24.bg - 29 Юли 
На 01.08.11 г. започва набирането на документи за издаване на карти за паркиране на лица с трайно намалена работоспособност 50% и над 50% с постоянен/настоящ адрес в гр. Пловдив. Необходими документи: 1. Заявление по образец до ресорния зам.-кмет. 2. Експертиза - оригинал и копие от ТЕЛК/ НЕЛК/ ЦЕЛК за освидетелстване на трайно намалената работоспособност. 3. Лична карта или удостоверение за раждане на дете с увреждана - копие и оригинал. 4. Актуална снимка паспортен формат.


ned
Източник
 28.07.2011


ВОЛЯ ЗА ПОБЕДА 2011

интеграционен турнир по канадска борба за хора с увреждания

  

Петък, 29 юли 2011 г., начало: 12:00 ч.

гр. Пловдив

Бензиностанция ОМV-бул. Мария Луиза

  

  За четвърта поредна година Българската федерация по Канадска борба с подкрепата на Община Пловдив и Дирекция "Спорт и младежка политика"организира интеграционния турнир за хора с увреждания

 Очаква се да участват много състезатели от цялата страна. Надпреварата ще започне от 12:00 ч Сред участниците са изявените ни състезатели Марин Пейчев (Горна Оряховица), Йордан Йорданов (Дряново), Лада Хаджиева (Козлодуй), Емилия Стоянова (Кърджали), Георги Киряков (Тополовград) и други.


ned

Около 20 души участваха в протести пред Столичната община

28 юли 2011 / Източник 

Около 20 души участваха в протести пред Столичната община 


 

С протести пред общината в София започна последното за сезона заседание на Столичния общински съвет (СОС) днес.


ned

10 проекта на млади предприемачи чакат финансиране

Борса насърчава бизнес идеи на хора с увреждания

Младежка предприемаческа борса се провежда за втори път тази година в музея "Земята и хората" в София. Борсата подпомага хора с увреждания на възраст между 18 и 35 години да разработят и продадат идеята си за собствен бизнес.

Основната цел на проекта е да насърчи мотивацията и инициативността на младежите. От борсата са организирали консултации с предприемачите, по време на които експерти са им обяснили как стоят нещата с реализирането, финансирането и разработването на стартиращи бизнеси.


ned

ЧЕСТИТ 4-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА САЙТА НИ !

НЕКА БЪДЕ ВЕЧЕН И СЪС БЕЗБРОЙ ПРИЯТЕЛИ

НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ :)


ned

27 юли 2011 / Източник

Пловдив /КРОСС/ Днес от 19 ч. в шоурума на БМВ (М-КАР) на Карловско шосе ще бъде връчена състезателна инвалидна количка, изработена от БМВ, на Балканската шампионка по тенис за инвалиди Мария Петрова. В края на миналата година болница "Медлайн" с мениджър д-р Невен Енчев и фондация "Качество на живот" по идея на зам.-шефа на Федерацията по тенис д-р Георги Крумов организираха благотворителен бал, на който събраха средства, за да помогнат на Мария по повод раждането на детето й.


ned

 

27.07.2011 / Източник

Три бастуна на “куци” политици раздаде преди дни Центърът за независим живот. Единият отиде при столичната кметица Йорданка Фандъкова, която се осмели да обжалва решение, осъждащо общината, че не е осигурила достъп до градския транспорт на хора в инвалидни колички. Нейната заместничка Албена Атанасова също получи бастун за това, че по една телевизия изразила съжаление, че събеседникът й е незрящ - не можел да види колко много е направила тя за хората с увреждания.


dido1985

Мога да кажа, че тази година бе една от най-приятните ми почивки в Поморие, прекарах си чудесно, компанията беше супер и изобщо……., благодаря на цялата компания за страхотното изкарване!


Русан

По традиция и тази година УС на "Клуб за пълноценен живот" - Пловдив организира за свойте членове хепънинг  на гребната база. . Топла скара и студена бира, гарнирани с пържени картофи имаше за всеки. Разбира се, че доброто настроение дойде с изпълнението на младежкия духов оркестър и ориенталските танци на  нашета танцьорка.С кръшните хора, песни и много музика ще запомнят този ден четиридесетте учасника в проявата.Пък и времето беше с нас. Нямаше ги последните горещини и това помогна да се включат и други участници . От 23,08 до 31,08 се надяваме всеки ден да бъде празник за нас, защото сто и тридесет човека заминаваме на море в Несебър.


НачалоПредишна1234СледващаКрай