ned

Източник

Димитър Байрактаров защити от трибуната предложението си за спиране на инвалидни пенсии.

Димитър Байрактаров защити от трибуната предложението си за спиране на инвалидни пенсии.


ned

 

ЧЕСТИТ 8-ми РОЖДЕН ДЕН НА САЙТА НИ :)


ned

Източник

Пациент осъди НЗОК да му изплати 120 000 лева
Пациент осъди НЗОК да му изплати 120 000 лева
 


Пациент с болест на Ходжкин осъди НЗОК да му заплати 120 000 лева обезщетение за незаконен отказ да се финансира лечението му.

Това постанови състав на Административен съд - София град с председател съдия С. Владова, съобщи Център за защита на правата в здравеопазването.

Видът и ходът на заболяването изискват провеждане на имунотерапия с медикамент, който не е бил включен в реимбурсния списък на НЗОК.

 


Русан

Отново сме в Гърция. Този път в Лутраки. Селище намиращо се в подножието на планината Каймакчалан. /Някога в границите на България/ Характерно с прочутите си минерални извори. Като в приказките по върховете още неразтопения  сняг. Долу вече е лято. Шест минерални извора дават началото на река с топла тридесет и седем градусова температура, която тече заедно със планинска река със студена вода една до друга надолу под формата на красиви водопади. А долу в СПА центъра топлата вода се влива в басейни с различни размери.

    Групата от четиридесет и шест човека е отседнала отново в планинския хотел:"Алмопия". Денем плаж край басейните, а вечер около барбекютата в двора под звуците на бузукито  купон до сред нощ. В програмата отново включихме екскурзия до град Едеса и посещение на таверна. Да отидеш в Гърция и да не посетиш таверна е престъпление.

    Следваща проява на клуба: Почивка в Банско в призвездните хотели:"Надежда" и "Фамил"