Блогове

A short description about your blog
ned

Приятели, заповядайте в групата на сайта ни и във Facebook - ТУК

Тъй като активността там е много повече, може да се включите и да зададете вашите въпроси, да обсъждате теми касаещи вас и всички, които се интересуват от това, а също и да общувате с останалите там :)

Добре дошли на всички !


ned

Посвещавам тази победа на всички с това заболяване, за да няма никога повече просещи и умиращи от нехайството на отговорните институции в България !

Скъпите медицински имплантируеми изделия, вече се заплащат за болните с сколиоза от НЗОК !

Важно за всички с заболяване - сколиоза, които се нуждаят от оперативна намеса и фиксация със скъпите имплантируеми изделия !


ned

17 май 2017 г. от 11:00 до 15:00 Площад Народно събрание, София

Пети национален протест на хората с увреждания !

Повече информация - ТУК: https://www.facebook.com/events/742861169228512/


ned

АКО ТИ ПУКА - БЪДИ ТАМ !

За информация и подробности вижте - ТУК

На 14.09.2016 от 11;00 ч. до 14:00 ч. пред Народното събрание !


ned
ДЕСЕТКИ СРЕЩИ, СТОТИЦИ ЗАПОЗНАНСТВА, ХИЛЯДИ ПРИЯТЕЛИ, МИЛИОН СПОМЕНИ :)
 


ТОЗИ САЙТ Е ПОСВЕТЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ, НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И ПРИЯТЕЛИ
  • Приятели, този сайт не е обвързан с организации, партии и религии.
  • Главната цел на сайта е да представи неговите участници и да им даде възможност да общуват помежду си.

alt

 

Приятели, заповядайте в групата на сайта ни и във Facebook - ТУК


ned

Източник - bTV - ВИЖТЕ И ВИДЕОМАТЕРИАЛА ОТ - ТУК

Най-малко 20 организации от 10 града ще подкрепят протеста

Протест на родители на деца с увреждания
Снимка: Ладислав Цветков

На протест днес излизат родителите на деца с увреждания. Той е под надслов "Искаме права, а не ограничения". Най-малко 20 организации от 10 града в страната подкрепят недоволството.


ned

Източник

Става страшно: По заповед на Калфин слепите проглеждат, сакатите прохождат…!

сляп

Пламен не вижда, но е обявен за здрав

ТЕЛК размаха секирата и хиляди инвалиди се оказаха без пенсии.


ned

Източник

Пореден мним инвалид, получавал с фалшиви документи пенсии, осъди Районният съд в Разград. Р.Х. трябва да върне на Националния осигурителен институт 12 988 лв., взети като лични инвалидни и социални пенсии за периода февруари 2009 до октомври 2014г. Съдът постанови да плати и лихви към тях от октомври 2014г. до окончателното издължаване на неправомерно получените суми от пенсии.


ned

Източник

Устройството ще се задвижва от паралицираните пациенти подсъзнателно, а след година предстоят първите тестове върху хора

Ново устройство може да даде възможност на парализирани пациенти да проходят, като движат крайниците си подсъзнателно.


ned

Източник


Лекоатлетката Стела Енева вече се готви за олимпиадата в Рио и очаква да бъде наградена на предстоящата церемония за "Спортист на годината". Тя завоюва злато в тласкането на гюле и сребро в мятането на диск на световното първенство за хора с увреждания в Доха през октомври. Енева е печелила отличието "Спортист на България за хора с увреждания" три пъти - 2010 г., 2012 г., 2013 г.

"Радвам се, че хората отново оцениха нашия труд и намерих място в класацията - коментира Енева пред "България Днес". - Беше тежка година. Положихме много усилия, за да пожънем успехи. Имах огромната подкрепа на моите приятели. Благодарна съм на община Варна и на Министерството на спорта за помощта. Занимавам се със спорт от 15 години, но за първи път всички сме толкова единни. 

Подкрепяме се безусловно. Цял свят разбра какво може България и къде се намира нашата страна. Всеки от номинираните заслужава наградата "Спортист на годината". Ако зависеше от мен, бих посочила себе си като победител, казвам това в рамките на шегата. Истината е, че има доста хора, които останаха извън класацията. За съжаление винаги има някой, който е недостатъчно оценен.

В момента Стела Енева води подготовка за предстоящата параолимпиада през 2016 г. в Рио. Преди това тя ще се състезава на още два турнира. Единият от тях е европейското първенство през юни.

НачалоПредишна12345678910СледващаКрай