Блогове

A SHORT DESCRIPTION ABOUT YOUR BLOG
svetla_bolneva

ЧРД на Нед, живеца на сайта ни!


Ян 15, 2012

Хе.....

svetla_bolneva Хе, днес имам РД! Три години в сайта. Време ли е за равносметка? Мнеее, предполага пенсиониране...или...да, с въпроса: А сега накъде? Я да ви почерпя с това http://vbox7.com/play:8103611e , другото - подробности.

svetla_bolneva

Нека това стане чинарът от село Гърмен. Подкрепете с гласа си на следния линк: http://www.voting.treeoftheyear.org/
Вашият вот ще бъде отчетен след като отворите връзката, получена в пощата ви.


Септ 18, 2010

Ако можеш...

svetla_bolneva

Ако можеш да запазиш равновесието си, когато всички губят своето и тебе обвиняват за това. Ако продължаваш да вярваш в себе си, когато всички се съмняват в теб, и все пак отчиташ тяхното съмнение. Ако можеш да чакаш и да не се умориш от чакане или ако те лъжат - да не си служиш с лъжи или ако те мразят - да не излъчваш омраза, все пак да не бъдеш твърде добър, нито да се правиш на съвършен мъдрец. Ако можеш да мечтаеш и да не правиш мечтите си свой господар. Ако можеш да мислиш и да не превъщаш мислите си в единствена цел. Ако можеш да посрещнеш триумфа и падението като два еднакви измамника. Ако можеш да понесеш да чуеш как истината, изречена от теб, се изопачава от подлеци и се превръща в подпора на глупци или да видиш как се руши онова,което цял живот си творил, но да не се прекършиш и пак да почнеш да твориш, дори с похабени инструменти. Ако можеш да загубиш и да почнеш отначало и никога да не продумаш за загубата си. Ако можеш да насилиш сърцето, нервите и мускулите си да ти служат още дълго, макар и съвсем отмалели, и тъй да издържиш, когато няма вече нищо в теб, освен Волята, която ти шепне “дерзай!” Ако можеш да разговаряш с тълпите, но да запазиш благородство или да се движиш с царе, без да губиш допира с обикновеното. Ако нито враг, нито любящ приятел могат да те наранят. Ако всички хора са ти драги, но никой твърде мил. Ако можеш да запълниш бягащата минута с шейсет достойни секунди… Твоя ще е Земята и всичко което е в нея. И което е най-важното - ти ще бъдеш ЧОВЕК, сине мой!
източник; нет


svetla_bolneva

Вижте, прочетете и кажете: От кой век са, не законите, а мисленето, нивото на цивилизоваността ни ?
http://bnt.bg/bg/news/view/35331/dostypna_li_e_sofija_za_horata_s_uvrejdanija


svetla_bolneva

Пролет

В злато и сребро въздухът трепти,

слънце и цвят греят в нашите очи.


Мар 05, 2010

Ние сме тук

svetla_bolneva

Фев 25, 2010

Луна

svetla_bolneva Не искам да бъда Луна
и да грея с отразена светлина.
Ако не бъда Слънцето на деня,
нека поне бъда светулка в нощта
и светя със собствена светлина.
Но не искам да бъда Луна
и да грея с отразена светлина.
                              Таня Димитрова


Стиховете са на една жена с ДЦП.Сложих ги тук не заради художествена стойност. Таня и още безброй много хора с увреждане живеят изолирани от света. Скрити в ъглите на селата, за тях няма общуване, било то и виртуално.
Питам се, коя конвенция, кой закон, коя организация, правителствена или не, ще ги извади от изолацията, от самотата...?

Фев 22, 2010

Подсказка

svetla_bolneva От известно време по сайта се разхожда един trubadur99 това е скайпимето му. Клюкарско стои, но ще ви подскажа за какво пее, пък вие си решавайте дали да слушате концерта или не.Човекът има огромното желание да обслужва, ъъъ, интимно жени в количка. Предлага заплащане и посещение на място.В сайта има профил todor .Това е. Коментара и избора си е ваша работа.


Дек 25, 2009

ЧИД!!!!

svetla_bolneva

ЧИД на всички именници- Христини, Кристини, Божидари и производните им имена! На мъжете, също- Честит празник! Дните ви да бъдат огрени от щастието на споделената обич!
Специално към Христо Ватев. Нека за доброто, което правиш чрез този сайт и извън него, Добрите Сили ти го върнат щедро преумножено!

НачалоПредишна123СледващаКрай