megi_mp

Откриват рампа за хора с увреждания в плувен басейн © sxc.hu/архив   Зам.-кметът  по Европейски политики и социални дейности Георги Търновалиски ще открие външна рампа за хора с увреждания в плувния басейн „Младост 91" /до Спортния диспансер/. Рампата е изработена със средства по проект на Община Пловдив "Осигуряване на условия за социално включване и достъпна среда за деца и възрастни със зрителни и двигателни увреждания", финансиран от Агенцията за хора с увреждания. На откриването ще присъстват бъдещите ползватели на рампата - деца и възрастни, представители на различните сдружения и съюзи на хора с увреждания в Пловдив. Това ще е подарък за тях по повод предстоящия Международен ден на хората с увреждания 3-ти декември

ИЗТОЧНИК

Общо Коментари (3)Add Comment
Русан
...
написан от Русан, декември 01, 2010
Вчера открихме рампата. Искам да запозная приятелите от сайта, че община Пловдив ни разрешава хора с увреждания безвъзмездно да посещават басейна. Дори нещо повече по идея на сдружение"Различни но равни" с деца с двигателни увреждания там работят рехабилитатори и спасители. По идея на същото сдружение деца с двигателни увреждания посещават и конната база във с. Войводино.
megi_mp
...
написан от megi_mp, декември 01, 2010
Браво , това е супер! Повече такива новини да има smilies/smiley.gif
Русан
...
написан от Русан, декември 01, 2010
Редно е да се помисли и за подобни пътеки за колички с площадки по стадионите.Сигорен съм , че ще предизвика по голям интерес отколкото басейна.

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy