petia_mca

Екипът на проекта H-CARE, има удоволствието да ви информира, че започва набирането на кандидати за участие в обучение на консултанти по продажба на помощни технически средства и хранителни добавки, което се провежда в рамките на проект H-CARE. Всеки желаещ  да се включи в обучението трябва да отговаря на следните условия:

-          Да има навършени 18 години, и

-          Да е завършил/а минимум средно образование.

Желаещите да кандидатстват трябва да се свържат с националния координатор на обучението в България фирма Згура-М (www.zgura-m.eu), която е член на Националната асоциация на работещите с хора с увреждания (www.narhu.org).  

В рамките на пилотната фаза по проекта обучението ще бъде безплатно за всички одобрени кандидати. Разходите, свързани с него ще бъдат за сметка на проекта. Единственият ангажимент на участниците е да предоставят качествена обратна връзка относно съдържанието, ефективността и приложимостта на обучителните модули.

Формата на учене е дистанционна чрез специално създадена електронна обучителна платформа, достъпна и на български език. Предвидени са и кратки обучителни сесии лице в лице, които ще бъдат организирани в малки групи.

Самото обучение включва следните модули:

-          М1: Въведение в системата на Здравеопазването и съвети за промоция на здравето

-          М2: Европейска и национална законодателна рамка

-          М3: Търговия с медицински изделия и технически помощни средства

-          М4: Търговия с хранителни добавки

-          М5: Комуникация и работа с клиенти с увреждания

-          М6: Управление на продажбите

-          М7: Предприемачество

-          М8: Електронна търговия

-          М9: Стажове

След преминаване през съдържанието на обучителните модули участниците ще положат заключителен оценъчен тест. Успешно положилите теста ще получат Сертификат за участие в курс за професионално обучение в новата професия „Консултант-продажби на помощни технически средства и хранителни добавки“.

Кандидатурите на участниците ще бъдат разгледани от комисия, чийто членове са представители на екипа, работещ по проекта. Имената на одобрените ще бъдат публикувани на Интернет сайта на проекта (http://healthcaresales.eu), както и на официалния сайт на фирма Згура-М.

За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на телефон: 032 68 53 66 и моб.: 0886669702.

С уважение,

Петя Грудева

 

(От името на екипа на проекта H-CARE)

Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy