За или Против Ефтаназията
категория: Всички анкети   Създадена на: 2010-10-02 00:55:40

Призовавам всички който знаят и осмислят преимуществото да има Ефтаназия в България да гласуват с "Да"

Благодаря ви предварително.

Анкети от този автор
Препоръчани анкети
Свързани анкети
Новите анкети
Анкети с най-много гласове
Общо Коментари (7)Add Comment
0
...
написан от Kara24, декември 28, 2011
В този сайт не съм влизала отдавна,влязох днес и нищо ама абсолютно нищо не ме учуди...защото нищо не се е променило-нон сотп заяждания/абе възрастни хора сте/,хапане,писане на щуротии и ето и тази анкета и като видях резултата просто се ужасих-явно тук хората не са болни само физически ами и умствено,ми що живеете тогава що не се самоубиете и ще свърши да се четат само негативизми и оплаквания,леле 70%за евтаназия-НЯМАМ ДУМИ!
тогава защо искате благодетели и хулите държавата че не ви обръща внимание,ми вие не искате да живеете-аааа много е лесно да се умре,като искате не го пишете ами го направете
НА МЕН МИ СЕ ЖИВЕЕ И АЗ ОБИЧАМ ЖИВОТА КАКТО И ТОЙ НЕ ВЕДНЪЖ МИ Е ПОКАЗВАЛ ,ЧЕ МЕ ОБИЧА!
katrinata
...
написан от katrinata, декември 28, 2011
Напълно подкрепям Kara24.
Много е смущаващ факта, че 70% от хората са за евтанзията.
Хей, хора един път се живее на Земята. Втори шанс не ни се дава.
Опомнете се и прогонете тези черни мисли от главите ви.
АЗ ОБИЧАМ ЖИВОТА, МНОГО ХОРА МЕ ОБИЧАТ И ИМА ЗАРАДИ КАКВО ДА ЖИВЕЯ, МАКАР И С ФИЗИЧЕСКО УВРЕЖДАНЕ!
hot_chocolate
...
написан от hot_chocolate, декември 28, 2011
Съжалявам, че вкарах "заяждане, хапане и писаници", но то се получи спонтанно в стремежа ми да покажа истинските мотиви на автора на темата.
Ще прекопирам малка част от личното съобщение което разменихме с катрин и дано това да даде яснота, защо се получи това "хапане" в темата за ефтаназията.
"Заради такива като Мирослав, се стига до там, че хора с наистина сериозни проблеми започват да се питат... а дали мирослав не е прав, дали не е по-добре да се откажат да се борят... дали няма да е по-лесно за всички ако просто се предадат на смърта и сложат край на мъките /и своите и на близките си/
Ето затова не мога да се примиря с лицемерните писания на мирослав във форума, защото го познавам прекрасно, знам че него изобщо не го вълнува темата за ефтаназията и знам че той я създаде само за да си набави малко виртуално внимания и евентуално някое и друго приятелтво, но докато той използваше тази сериозна тема за да се направи на интересен, успя да размъти мислите и главите на хора, които са на предела на силите си и търсят път в безизходицата си. Вместо да четат как трябвало да се самоубият, на такива хора трябва да им се дават сили да се борят и да живеят. А мирослав се гаври с ефтаназията и си играе с тази сериозна тема без да му пука какво може да причини това на някой който от 20 години е на легло и всеки ден се пита Има ли смисъл да продължава да живее.
Отново ме извини че съм така пристрастна относно този въпрос, но мразя да ставам свидетел на такива грозни спекулации с нечии чуства и емоции."
Уважавайте живота и не си играйте с думички като "убийство, самоубийство и ефтаназия" сякаш говорите за нещо незначително.
Русан
...
написан от Русан, декември 29, 2011
И аз напълно подкрепям kara 24: Отворете душите си, защото живота Ви иска. Както през 2011г. така и през 2012 г. ние от "Клуб за пълноценен живот" - Пловдив ще празнуваме на 22,01 в ресторант с музика, след това "Първа пролет в Плевен - Кайлъка": почивки в: м.май - Лутраки - Гърция :м.юни - Банско и м.-август Несебър. Освен това едноднвевни излети и екскурзии в Калофер, Стара Загора, Одрин(Турция) и планините около Пловдив.Това е живота, а за смъртта Господ си знае работата. Нека не се бъркаме в неговите работи.
0
...
написан от Kara24, декември 29, 2011
Ей,Русан
Здрасти,
Ама недей да ме забравяш и аз се включвам с това ,мойто момче до мен,иска ми до първо до Кайлъка да не приемете към Вас
Хайде,до скоро и да Ти е Прекрасна Новата Година
Готин Човек си!smilies/smiley.gif
Русан
...
написан от Русан, декември 29, 2011
Ей,Kara качвайте колата и на 24,03 Ви чакаме в Турист. дом в Плевен, защото ние тръгваме от Пловдив с автобус през Троянския манастир, Крушунските водопади, Деветашката пещера. Онзи ден се върнах от Плевен, с Върбан уредихме дискотеката в ресторанта,а на другия ден те идват с нас с коли до Етъра и Габрово. Ако искате да пътувате с нас с автобуса след нова година ми се обади да ти пазя две места, че ще свършат бързо.
Стефан Жеков
...
написан от Стефан Жеков, декември 29, 2011
Тука вярно е,че има много хора,които са се предали,не трябва така,важното е да се приемем първо себе си,такива,каквито сме и тогава другите ще ни приемат,наслаждавайте се на малките неща от живота и мислете позитивно и лошите мисли сами ще бягат от вас!smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
Създадено от Community Polls