Инициатива „Дай награда и измисли конкурс”
Hristo Vatev
Инициативи
Неделя, 27 Април 2008 14:15
0989.jpg

Приятели, с тази инициатива ще започнем организирането на конкурси в сайта, за които наградите ще бъдат парични. Всеки, който иска може да измисли конкурс и да определи награда и победител.

Ето и първият такъв конкурс.

Основната идея на инициативата е да се даде възможност:

- за допълнителни доходи на хората от сайта;- да се използва по някакъв начин капацитета на хората от сайта, като например конкурс за измисленяне на лого или друга задача по най-добър начин;- хората и организациите, които искат да дарят някакава сума на участници от сайта да го направят;- да се създадат повече приятни и забавни мигове заедно.Предлагам следните условия за протичането на конкурсите:

1. Човекът или организацията, които предоставят наградата ще имат правото сами да определят условията на конкурса, както и победителя. Ако някой желае да даде награда, но няма конкретна идея за конкурс, може да се свърже с мен да го обсъдим;

2. За да се избегне съвсем случайни хора да спечелят наградата, за всички конкурси ще важи условието победителя да има (или да си направи) представяне в сайта, независимо дали има увреждане или не;3. Препоръчително е наградите да са между 20 и 50 лева. Ако някой иска да даде по – голяма награда, може да го направи в повече от един конкурс. Така ще се даде възможност на повече хора да спечелят;4. Нов конкурс ще може да започва по всяко време, независимо дали в момента текат други конкурси;5. Един човек ще има право да спечели максимум три конкурса на месец.Гореспоменатите условия могат да се променят в зависимост от придобития опит в течение на времето.

Ще бъде направено специално място, където ще се публикува информация за хората и организициите, предоставили наградите, а също и за тези, които са спечелили.

При започване на всеки конкурс ще се изпраща e-mail до всички регистрирани в сайта.

За въпроси и предложения по темата можете да се свържете на скайп dgerry00 или на e-mail Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или във

форума
Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy