Здравейте, Гост
Username Password: Remember me

Какво мислите за надомната работа по Интернет?
(1 разглеждат) (1) Guest
 • Page:
 • 1
 • 2

TOPIC: Какво мислите за надомната работа по Интернет?

Какво мислите за надомната работа по Интернет? 7 years, 4 months ago #1260

 • krasistar
ЗДРАВЕЙТЕ, какво мислите за надомната работа която се предлага по Интернет? Навсякъде е пълно с подобни обяви, които подканват, че само с един клик от компютъра си по 15 мин. на ден, кликваики върху реклами в дадени сайтове можело да се спечели от 100 до 250 долара на месец и в колкото повече сайтове от посочените се регистрираш толкова по добре за теб;)! Получавала съм и на имейла си подобни предложения за "допълнителна работа в свободното време" но възможно ли е това? Някой пробвал ли е да го работи? Споделете, ще ми бъде интересно да знам какво мислите? Не е ли това поредната измама в тези условия на "криза" в които ако имаш пари по скоро ще ти ги вземат отколкото да ти дадат нещо? Има ли реални предложения за "надомна работа" въобще? Апелирам към всички които могат да ни осигурят РЕАЛНА НАДОМНА РАБОТА да я публикуват на страницата на сайта на ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ, защото на много от нас тя ще е добре дошла!
Ще се радвам ако дадете повече мнения по тази тема. Мисля, че тук е мястото да разширя малко темата като Ви попитам какво мислите и за ТВ игра по "НОВА ТВ" - "СДЕЛКА или НЕ"? Пращала съм няколко пъти sms (не защото толкова много искам или се надявам да спечеля 100 000 лв. аз съм реалист в това отношение, просто исках да участвам заради тръпката, интересно ми е да очаквам неочакваното:cheer: или ) Проблема обаче е ,че в регистрационната карта има един въпрос от анкетата в който се пита: "Имате ли някакъв здравословен проблем, който би възпрепятствал вашето идване в студиото?" Напрактика това е просто въпрос, но щом споделиш заболяването си не те избират, е честно ли е това? Това е поредната дискриминация! Затова миналата зима, когато наближи 3 декември - "Световния ден на хората с увреждания" писах на Румен Луканов във фейсбук и му предложих на 3 декември примерно или на друг ден, в който продуцентите на предаването му преценят да направи 1 брой на "СДЕЛКА или НЕ" в който да участват хора с увреждания от цяла България, които са заявили желание за това с sms. Тоест учтиво го помолих след като не можем да участваме сред "здрави играчи" да бъдем включени сред "себеподобни" Не обичам това разделение на "здрави" и "инвалиди", но обществото волно или неволно ни го натрапва! Докога? Сами се досещате, МИЛИ ПРИЯТЕЛИ че отговор от Румен Люканов не последва!!!
Last Edit: 7 years, 4 months ago от .

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 7 years, 4 months ago #1261

 • radi
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 1
 • Karma: 0
по въпроса за кликването върху разни реклами , трябва да го правиш не час или два а много време за да вземеш някаква скромна сума ако изобщо получиш такава. един познат е опитвал и каза че е измама. за друга работа поискат ли ти предварително пари и ти кажат че трябва да те пробват в никакъв случай не се съгласявай, просто прибират от много хора малки суми и накрая никой не е одобрен защото всичко е измама и обещаната работа просто не съществува. деветдесет процента от обявите в интернет за надомна работа са измама...
Потребители казали Благодаря: faith-zfs, kalen, galika

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 7 years, 4 months ago #1262

Аз също съм се инетересувал за надомна работа,но не вярвам на обявите по интернет,навъдиха се толкова измамници,че човек е много трудно да им се довери!Предлагам,който има опит в търсенето на такава работа от вкъщи,да публикува в нашия сайт,защото предполагам,че има много желаещи да работят у тях! Всеки допълнителен лев за нас е добре дошъл!!!
Last Edit: 7 years, 4 months ago от Стефан Жеков.
Потребители казали Благодаря: anitha, kalen, galika

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 7 years, 1 month ago #1445

Аз също много съм чела за предложенията за работа през Интернет,но не съэм съгласна. Това според мен са измами и само се гледа как да се спекулира с нас. Трябва преди да реши човек да си търси надомна работа много внимателно да се поинтересува и да провери за каква работа става въпрос и да разбере за работодателите си.
Лесните пари бързо се харчат и не е сигурно дали човек ще ги получи. Гледала съм предавания на "Господари на ефира"където имаше журналистически разследвания на измамени хора! Съгласна съм с това,че когато човек си търси работа може да подаде обява тук и ще има някой,който да откликне. Също така,разбрах,че ще има програми от ЕС,чрез които хората като нас ще бъдат наети на пазара на труда. Това е много хубава новина,защото всеки от нас вярвам,че иска да работи,да се социализира и интегрира в обществото. Да докажем,че можем да сме полезни на себе си и на обществото!
Потребители казали Благодаря: faith-zfs

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 6 years, 11 months ago #1598

 • i1357
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 18
 • Karma: 0
Здравейте! За първи път съм в този сайт, по точно реших да се регистрирам. По повод написаното - хората с увреждания никога няма да бъдат равни на здравите , винаги ще бъдем дискриминирани. Колкото и умни да сме и образовани това няма да се промени. Въпреки, че се реализирах това все още си е проблем сред нашето българско общество. Българина няма да се отвори към хората с увреждания, държавата нищо не прави по въпроса самите хора няма да си го позволят. Няма какво да си говорим. Късмет през новата 2012.
Потребители казали Благодаря: galika

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 6 years, 11 months ago #1649

 • faith-zfs
 • Офлайн
 • Junior Boarder
 • Posts: 21
 • Karma: 6
Здравейте!
Точно по този въпрос дълго време съм размишлявала и в момента ми се върти една идея, която би помогнала на повечето от нас. Когато съм готова с проекта, ще пусна нова тема за това. Ще се радвам да има съмишленици и желаещи да творят красота, която все повече хора приемат и искат да я имат в домовете си.
Поздрави и до нови срещи
Потребители казали Благодаря: galika, krasimir

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 6 years, 11 months ago #1652

Надомната работа по Интернет - трудна работа, но не невъзможна. Според мен, най-важното е какво можем ние и какво да очакваме съобразно възможностите си. Физическият дефицит, съчетан с трудният избор за качествена подготовка и като добавка-комплексите , желанието, друг да дава идеите по нашата реализация, за съжаление, ни превръщат в аутсайдери. Чрез компютъра бихме могли да бъдем преводачи, уебдизайнери, системни администратори...онлайнпреподаватели по всичко това и още безброй много други неща. Финансирането също не би било проблем, ако познавахме законите, европрограмите и имахме бизнесмислене.
Що се отнася до цъкането на рекламки, ето ви моят досегашен опит. За 1 година и 6 месеца имам изработени и преведени $24 от общо три сайта. Отнема ми доста време, 2-3 часа,но сега цъкам още 4 сайта. Баланса с тях - след година. Разбира се, това е направо смешна, да не кажа глупава работа, но си се гордея с нея. Доказах на себе си, че който търси, намира. А дали ще хареса намереното, зависи от него самият.
Потребители казали Благодаря: venko1978, Ирина

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 6 years, 11 months ago #1653

 • katrinata
 • Офлайн
 • Expert Boarder
 • Posts: 147
 • Karma: 9
От психологическа гледна точка, ако работата в интернет ти носи някакво морално удовлетворение, затова че все пак с нещо си зает е добре, но ако говорим за икономическа е направо смешно, подигравка с труда на хората. Иначе в обявите за такава работа цифрите са бомбастични, като очаквани възнаграждения.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 6 years, 11 months ago #1659

 • Lethos
 • Офлайн
 • Junior Boarder
 • Posts: 28
 • Karma: 1
Здравейте сайта предлага 50$ реални пари начален капитал след решаване на тест ,което е може би най добрата оферта в нета и отлична възможност за старт на покер кариера ,или най малкото да опитате тръпката от истинската игра(нищо общо с фейсбука!).Аз лично се занимавам с покер от 3 години с умерен успех за сега ,готов съм да помагам с каквото мога на всеки който има желание да навлезе навътре в нещата.Има много примери за хора тръгнали точно от тази промоция и станали милионери ,разбира се нещата стават трудно .иска се много упоритост ,търпение ,дисциплина.Качества необходими за успеха във всяка област от живота.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 5 years, 4 months ago #2790

 • zzlatev
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 3
 • Karma: 0
Работата през интернет скоро ще се превърне в основен и глобален трудов пазар и голяма част от хората ще работят от вкъщи на компютър с клиенти от цял свят. Вече десетки милиони хора работят дистанционно по този начин. Има много сайтове, които ви подканват да цъкате с мишката цял ден за 5 цента, но в интернет има и истинска, реална дистанционна работа. Написах няколко статии по въпроса, които смятам за полезни. Реален и образован човек съм и ако прочетете секцията "За мен" в сайта ще се уверите в това. Този сайт не е измама. Пълната информация ще намерите на уеб страницата
:pinch: Warning: Spoiler!
. Там ще намерите абсолютно безплатно цялата необходима информация за да започнете. В сайта има и възможност за контакти с мен и можете директно да зададете въпросите си и да получите конкретни отговори - ще се опитам да помагам. Поздрави и успехи в начинанията!
Last Edit: 4 years, 2 months ago от venko1978.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 5 years, 4 months ago #2824

Здравейте!
Като започнах да си търся допълнителна работа по интернет, всички у дома започнаха да ми се подиграват. Четох доста сайтове, започнах бавно и по лека да навлизам в нещата, учейки се и от собствените си грешки. Сега с огромно удоволствие си връщам за обидите за това, че само си губя времето, че ще вляза "вътре" с мои пари, че ще ми източат картите.
Първото, което закупих с парите, изкарани от интернет, една . . . ютия. И като ми я доставиха директно в къщи, семейството ми направо онемя. Пари от интернет се изкарват, но:
Първо, никъде няма МНОГО пари, изкарани само с честен труд
Второ, без някой да те въведе с прости и ясни обяснения за работата, човек може само да се лута, да губи време и само да хаби нерви.
Трето, но най- важно! Всичко това има смисъл, ако се изгради система за взаимопомощ и се създаде мрежа от реферали/ хора, които ще се регистрират след теб в даден сайт. Така те ще работят за себе си, но и за теб/.
Last Edit: 5 years, 4 months ago от Николай.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 5 years, 2 months ago #2886

Здравейте!
Публикувам най- коректния и плащаш мигновено сайт, който лично съм проверил. Получаваш около 3 цента на ден само от гледане на реклами при условие, че нямаш реферали. Рефералите са хора, които се регистрират на твоя адрес, работят за себе си, но и за теб. Сумата, която получаваш при наличието на реферали е значително по- висока като тя зависи от броя им.
Готов съм да отговоря на всякакви въпроси, свързани с посочения сайт.

/забранено е публикуването на адреси на сайтове с комерсиална цел/
Last Edit: 4 years, 2 months ago от venko1978.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 5 years, 2 months ago #2890

 • pepi
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 8
 • Karma: 0
3 цента на ден?!? Загубеното време и дозата облъчване струват много повече!
Познавам здрави хора, които сложиха очила от кликане по сайтове, а получиха само виртуални пари, с които се оказа невъзможно пазаренето и от чужбина.
Всички близки - здрави и болни, съветвам да не си губят времето и здравето от подобни зарибявки.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 5 years, 2 months ago #2917

 • userado
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 1
 • Karma: 0
Здравейте, казвам се Аднан Расим и се занимавам с онлайн маркетинг и афилейт маркетинг. Имам повече от 3 годишен опит зад гърба си и именно за това искам да ви предложа една възможност за бизнес, която няма нужда от стартов капитал... всъщност имате нужда само от време, търпение и постоянство, вижте какво искам да ви кажа:/забранено е публикуването на адреси на сайтове с комерсиална цел/
Last Edit: 4 years, 2 months ago от venko1978.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 4 years, 4 months ago #3330

 • flight7
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 1
 • Karma: 0
Last Edit: 4 years, 4 months ago от flight7.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 4 years, 4 months ago #3331

 • venko1978
 • Офлайн
 • Moderator
 • Posts: 177
 • Karma: 16
Интернет дава възможност на все повече хора да работят "по пижама" от дома си!

Едно от предимствата на световната мрежа е, че можеш да влезеш в нея почти от всяко място, където има някакви комуникационни услуги. Това прави фрийлансърската работа все по-привлекателна за хората, които не искат да имат шеф на главата и желаят да работят от вкъщи. Работата може да се върши от дома, в близкото кафе, на морето, на село и прочие. Изкушението да ползваш пижамата си като работна униформа също не е никак малко.

Работата на свободна практика в интернет става все по-популярен метод за изкарване на пари навсякъде по света. В Съединените щати официалните власти твърдят, че 7.4% от работещите хора са фрийлансъри. Това се равнява на 10.3 милиона души, информира Mashable.

През последните три години, големите компании в САЩ са увеличили използването на фрийлансърски услуги с 22%.

При специално проучване на фрийлансърската дейност в щатите е установено, че основната причина, поради която хората се насочват към тази работа е свободата да съставят работния си график така, както им е удобно. На второ място е фактът, че фрийлансърите сами са си шефове и имат голяма свобода на действие и взимане на решения. Не на последно място е и възможността да работиш от вкъщи.

(НО НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА РАЗНИ ИЗМАМНИ САЙТОВЕ ,А ПРОВЕРЕТЕ ЧРЕЗ ПРИЯТЕЛИ ИЛИ ЧРЕЗ ТЪРСАЧКАТА)
Потребители казали Благодаря: svetla_bolneva

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 4 years, 4 months ago #3332

 • person
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 9
 • Karma: 1
[quote="Николай" post=2886]Здравейте!
Публикувам най- коректния и плащаш мигновено сайт, който лично съм проверил. Получаваш около 3 цента на ден само от гледане на реклами при условие, че нямаш реферали. Рефералите са хора, които се регистрират на твоя адрес, работят за себе си, но и за теб. Сумата, която получаваш при наличието на реферали е значително по- висока като тя зависи от броя им.
Готов съм да отговоря на всякакви въпроси, свързани с посочения сайт.Много е писано за PTC сайтове като този, но досега никой познат не ме е поканил......на чаша кафе и да се похвали, че е спечелил от такъв.....
Last Edit: 4 years, 2 months ago от venko1978.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 4 years, 3 months ago #3344

 • slavi55566
 • Офлайн
 • Senior Boarder
 • Posts: 57
 • Karma: 0
ИМА РЕАЛЕН НАЧИН ЗА РАБОТА ПО ИНТЕРНЕТ НО ИМА И МАЛЪК РИСК - РЕГИСТРИРАШ ФИРМА , ЗАКУПУВАШ ЛЕСНА ЗА ПЛАСМЕНТ СТОКА НАПРИМЕР ФЛАНЕЛКИ , МАРАТОНКИ , РИЗИ С ЕДНА ДУМА СТОКА КОЯТО СЕ ПРОДАВА ЛЕСНО И ПРАВИШ РЕГИСТРАЦИЯ В OLX , BAZAR.BG И ДРУГИ АНАЛОГИЧНИ ОБЕВЯВАШ ГИ С МАЛКА ПЕЧАЛБА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ И ЧАКАШ НО ЦЕНАТА СУМАРНО С ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ТРЯБВА ДА ВЪЗЛИЗА НА СТОЙНОСТ ПО НИСКА ОТ ТАЗИ ПО МАГАЗИНИТЕ РИСКА Е ЕДИН ПОРЪЧАЛИЯТ ДА НЕ СИ ВЗЕМЕ ПОРЪЧКАТА И ТИ ДА ПЛАТИШ КУРИЕРСКИТЕ.СЪЩО ТАКА ТРЯБВА ДА СИ КОРЕКТЕН ИНАЧЕ В ЧЕРНИЯТ СПИСЪК И КРАЙ НА ДОХОДА ИЗПРОБВАНО Е И РАБОТИ НЯМА КОЙ ЗНАЕ КАКВА ПЕЧАЛБА ОКОЛО 300ЛВ НО ВСЕ ПАК Е НЕЩО.

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 4 years, 2 months ago #3377

 • person
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 9
 • Karma: 1
'ludoto92' не е тук мястото да си търсиш реферали!
Потребители казали Благодаря: pepi

Re: Какво мислите за надомната работа по Интернет? 4 years, 2 months ago #3395

Здравейте, бих искала да ви препоръчам ето този сайт: /забранено е публикуването на адреси на сайтове с комерсиална цел/ Използвайки сайта на Гри училище, Вие можете да превърнете своите знания, опит или хобита в допълнителен и стабилен източник на доходи. Работа от удобството на вашия дом.
Last Edit: 4 years, 2 months ago от venko1978.
 • Page:
 • 1
 • 2
Модератори: venko1978
Time to create page: 0.29 seconds