Здравейте, Гост
Username Password: Remember me

ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :)
(1 разглеждат) (1) Guest

TOPIC: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :)

ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3015

 • ned
 • Офлайн
 • Administrator
 • Posts: 330
 • Karma: 9
Приятели, този сайт вече съществува от 7 г. и от тогава до сега аз виждам колко хора се запознават и пробват/заживяват заедно. Е, за някои се получава от раз, за други трябва да опитват още, както всичко в живота, когато не стане нещо или сбъркаме, ние се учим от това и търсим следващото изпитание и решение - хубавите неща не стават лесно !

Отварям тази тема, за да има място, където всеки реши по свое желание да напише на ОТСРЕЩНИЯ човек, че някъде някой го чака... с нетърпение и Любов

Успех другарчета и знайте - Всеки някъде някой го очаква и търси, дайте шанс да се срещнат, колкото може повече от тях !


... а останалото продължава по Скайпа и най-вече... на ЖИВО

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.


"Даже и мигът в който си Опитал е по-голям от целия ти живот, ако през него, макар смело... само си се Канил"
Last Edit: 5 years ago от ned.
Потребители казали Благодаря: Deqna, svetla_bolneva, svet, megi_mp, Стефан Жеков, danined, nikolov, Дидка, Санчо, angelincho...

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3017

Здравейте приятели, вече от 3 години съм тук, и още си търся другарка в живота.Не ме интересува тя,какво образование има, откъде е, но предпочитам да е от София. Да е добра и с голямо сърце.Инвалид съм първа група.В профила съм написал няколко неща за мен.В живота падам,но бързо ставам и гледам напред,назад не се обръщам. Широко скроен човек съм. Желая ви успех на всички!!!
Потребители казали Благодаря: ned

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3018

 • tanqst
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 1
 • Karma: 0
здравете приятели аз много удавна си търся друграр в живота е много друдно да си намери човек друшка този живот
Потребители казали Благодаря: ned

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3019

 • svet
 • Офлайн
 • Expert Boarder
 • Posts: 109
 • Karma: 14
НЕД, разплака ме с тази публикация! Уцели в сърцето!

За себе си се замислих ЗАЩО не си търся другарчето тук?
Винаги съм сред "здравите" и трудно се разбирам с тях... Или не ми вярват, защото правя всичко, да съм действаща и да се оправям. Или пък "болен здрав носи" много често в моя случай. Или пък ме подиграват за начина ми на живот. (той е определено насочен към здравето).

Но, честно казано, толкова ми е нужна подкрепа, че си представям моето другарче да е по-здраво от мен. От друга страна тъкмо здравите виждам, че хич не могат да се радват на Живота!
Постоянно недоволни, мрачни и загледани в себе си, сякаш някой им е обещал да живеят дълго и здраво.
А аз се радвам на всеки следващ миг и благодаря на Бога, че съм станала, че днес съм на крака, че не ми се вие свят, не ми е лошо, че мога да ям, че мога да гледам, че само ме понаболява тук-там, само ми е замаяно и т.н.... А като изляза навън, първата тиха думичка е благодарност.

За мен на първо място е отношението към Бога и към Живата Природа.

Вече не знам сред кои и какви да търся другарчето си? То трябва да е изпитало самотата и страданието, за да има благ характер. Защото болест+самота развиват смирение, прошка, милост, състрадание, благост, милосърдие...
И задължително да е борбен, да не се предава, нито да хленчи. Нямаме време за отчаяние!
Силата на Духа ме е крепила дотук!
Last Edit: 5 years, 1 month ago от svet.
Потребители казали Благодаря: ned, Стефан Жеков, nikolov, pepotot

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3020

 • doftor4eto
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 1
 • Karma: 0
Хубава тема, работете над "нея", има хляб в "нея"
Потребители казали Благодаря: Deqna, ned, svetla_bolneva, angelincho

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3024

 • krasistar
SVET, за втори път с разсъжденията си ТИ привлече вниманието ми . Може би ако беше "мъж" бих проявила голям интерес към теб и бих пожелала да ми бъдеш "другарче в живота" е още не съм обърнала резбата, но като знам колко са борбени, интелигентни и образовани МЪЖЕТЕ тук, вече ми мина желанието да имам "себеподобна половинка" и честно казано не мисля да я търся в сайта! Не, че искам да засегна някого, не ме разбирайте погрешно:), разбирам, че кой колкото може и колкото му стигат силите, но и аз винаги съм си мислила,човекът до мен да е по-здрав от мен, иначе кой на кого ще помага и дава кураж? Имам предвид, че работя и все съм сред здрави хора, е да понякога ме пренебрегват и нараняват, но може би на тяхно място и аз така бих постъпила, те просто вярват,че на тях това не може да се случи . А никой от нищо не е застрахован в този живот, променят отношението си едва когато пострадат от нещо, защо е нужно, да се стига до там? Аз разсъждавам и се опитвам да живея, като "здрав човек" даже понякога забравям, за "недъга ми" намира се обаче някой да ти го напомни и сломи духом . И аз вече не знам сред кои и какви да търся другарчето си? Имам ли нужда от някого? Май не:). Щом не е по-способен, търпелив и подкрепящ ме, за какво ми е:). Ще ми се и двамата да работим, за да не се чувствам използвана:). Ако все пак не е с висше образование, поне да може да кара кола, защото при нас трудноподвижните, автомобилът не е ЛУКС, а е НЕОБХОДИМОСТ:). ЛЮБОВТА в ИНТЕРНЕТ е невъзможна и нереална. Даже да си харесаме някого не можем да отидем да го видим и опознаем истински за нас "инвалидите" разстоянията не са без значение . Категорична съм, че не бих търсила "другарче за цял живот" по този начин! Ние тук не се приемаме, такива каквито сме, как тогава се надяваме другите да ни възприемат? За да обичаме някого, първо трябва да ОБИЧАМЕ и УВАЖАВАМЕ себе си? Поне при тези които можем да ходим се получава горе-долу следното: "Нито сред ЗДРАВИТЕ сме ЗДРАВИ нито след БОЛНИТЕ сме БОЛНИ" И се лутаме, лутаме, лутаме, знаем какво искаме, но не знаем къде е? Не го ТЪРСИМ, а чакаме ТОЙ да ни НАМЕРИ,а живота ТЕЧЕ и изтича през пръстите ни, без да можем да спрем или да върнем времето назад . Но и напред не можем да продължим без "приятелската ръка на сродна душа"!
Прикрепени файлове:
 • Прикрепен файл This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.
Last Edit: 5 years ago от .

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3025

 • elito_vr
 • Офлайн
 • Fresh Boarder
 • Posts: 1
 • Karma: 4
АЗ СЪМ МОМИЧЕ НА 25 ГОДИНИ ОТ ВРАЦА ТЪРСЯ СИ СРОДНА ДУША И ДРУГАРЧЕ,ОПИТВАХ ДА СИ ИМАМ ЗДРАВО ГАДЖЕ ВСЕКИ ЗДРАВ ГЛЕДА САМО ДА МЕ ИЗПОЛЗВА И ДА ПРЕСПИ С МЕНЕ И ДА МЕ ЗАРЕЖЕ ОКАЗА СЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСЯ НЯКОЙ СЪС ЗАБОЛЯВАНЕ КАТО МЕН КОЙТО ДА МЕ РАЗБЕРЕ И ПРИЕМЕ ТАКАВА КАКВАТО СЪМ!АЗ СЪМ С ДИАБЕТ ПЪРВИ ТИП СЛАГАМ СИ ПО ЧЕТИРИ ПЪТИ НА ДЕН ИНСОЛИН!
Потребители казали Благодаря: ned, cryingheart, Стефан Жеков, katrinata

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3026

Казвам се Теодор от Кърджали с ДЦП съм обичам да се забавлявам общителен съм широкоскроен обичам да слушам музика движа се с канадки ! търся приятелки с който да общувам!
Last Edit: 5 years, 1 month ago от Teodor Razhev.
Потребители казали Благодаря: ned, katrinata

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years, 1 month ago #3029

Здравейте,момчета и момичета.Настъпи момента да драсна няколко реда за себе си.Възмути ме,една публикация по-горе,която една госпожица,нарече тук мъжете,че не са борбени и образовани! Историята,която ще ви разкажа е моята,но тя е капката,която е част от един океан с човешки мъки и страдания,които всичките тук са ни сполетявали.Не мога да се приема,че съм само единствен и уникален вид във вселената,защото сам по себе си,един човек е вселена и необятна!
Роден съм,със икривяване на стъпалата,но,само след няколко месеца ми направиха операция на сухожилията на стъпалата,едната е успешна,другата е по-малко успешна.Както и да е,проходих с гипс на крачетата.Сега нямам проблеми с краката,ходя си нормално!По натам на 8 години ми направиха операция на небцето,че ходех на логопет.Сега си говоря нормално.На 10 годинки получих сколиоза на гърба ми.Започнах да ходя да правя изправителна гимнастика,упражнения,плуване.Но заболяването ми се влоши и прогресира,въпреки голямото ми желание да се оправя.На 16 години,се наложи да ми сложат харинктон на гръбначния ми стълб.Първо бях няколко месеца на екстензия и след това операция.Така почти 1 година лежах по гръб в гипсово корито на легло.Цяла година,не едни или няколко месеца.Така завърших на легло 7-ми клас.не ми беше никак лесно,защото върху мен приложиха и една експериментална екстензия,която се оказа неуспешн.И после ми приложиха традиционнта екстензия.После започнах да се раздвижвам,да спортувам,да тичам и така.
Много съм ходил на лагери на морето,обиколил съм страната ни.Завърших средното си образование в СПТУ,нали така се наричаха едно време гимназиите.Завърших 12-ти клас с монтьор на лазерна техника.Опитах се да си намеря работа в БАН,за да мога да си работя по специалността.Но тогава падна правителството на Тодор Живков,през 1989г.Намерих си работа,като общ работник в един хранителен магазин,но работих малко,понеже ми беше тежка работата.Разтоварвахме чували със захар,брашно и такива неща.След това се записах да уча в техникума" Ломоносов"-за фина механика и оптика.2 години учих за средно специално образование.След като завърших,намерих работа в първата оптика,в която влязох в центъра на София.Там изкарах 7 години.Напуснах от там,по-мое желание,защото имахме семейна фирма за недвижими имоти и бях нужен на семейството си.там,работих,близо 5 години.Тогава ми откриха шум в сърцето.Изкарах си ТЕЛК.А можех да си извадя група инвалидност,като малък.Но доколкото можех,работех така,без ТЕЛК.След няколко години ми откриха,че имам пролапс на клапата.И се наложи пак една от тежките ми операции.Не ми я смениха клапата с изкуствена клапа а ми сложиха пръстен и пластика на клапата.Беше много тежка операция,едвам оживях,обикновено такива сърдечни операции,болните ги държат7-8 дена и ги изпистват,а аз прекарах в болницата 21 ден.После бях на санаториум за 1 седмица в Банкя.И от 3месеца се възстановявам много успешно.Бях смъкнал 15 кила,още съм слаб,но се оправям.Сега по-друг начин гледам на живота,радвам се на малките неща,моменти в живота и на малките хора.
Желая да си намеря сродната душа,също изпитала толкова мъки,като мен,защото по този начин ще се разбираме и без думи.да срещна истинската любов,както преди,но с нова сила.Предлагат ми платоническа любов,но на мен не ми харесва,нито неангажираща връзка,а копнея за истинска любов,която един без друг не можем и да дишам. Бях обичан,обичах с цялата си душа и сърце едно момиче. И слава Богу,преди сърдечната операция,разбрах,че съм много обичан от родитетелите ми,роднините и приятелите ми.
При разговорите ми с момчетата тук разбрах,че са много борбени и образовани,много повече и от здравите мъже.Просто нямаме този шанс,на здравите момчета.Но ако момичетата тук ни опознаят и ни дадат шанс,всеки може да си намери дружката си тук!! До скоро приятели!
Last Edit: 5 years ago от Стефан Жеков.
Потребители казали Благодаря: ned, svet, katrinata, nikolov, kobrata

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3031

 • katrinata
 • Офлайн
 • Expert Boarder
 • Posts: 147
 • Karma: 9
Краси, това че един човек няма висше образование, не го прави по-малко стойностен като човек. Ти предпочиташ здрав човек, но ще ти кажа, че болните също сме хора, а пък човек никога не знае, какво го чака в следващата минута, следващия ден. Аз също не съм си представяла моят живот по този начин, но ето случи се. Аз не съм се родила с увреждане, била съм напълно здрава, работеща по 2 трудови правоотношения, но ето ме сега вкъщи, затворена между четири стени. След като се разболях поисках развод от мъжа ми и знаеш ли , категорично ми отказа с думите - "Ти нямаше да ме изоставиш, ако се беше случило на мен, аз оставам с теб и ще те подкрепям, доколкото мога". Замисли се над истинските неща и стойностните хора, Красимира. Това е приятелски съвет.
Потребители казали Благодаря: ned, svetla_bolneva, svet, Lethos

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3032

 • krasistar
Е БРАВО Катерина Стефан Жеков вече си е намерил адвокат в твое лице . Аз не засягам никой поименно,за разлика от Вас двамата, просто изказвам мнението си, Какво искам, какво очаквам и какъв според мен трябва да е човека до мен! Остави го това, че този или онзи няма висше образование, всеки според възможностите си и разбира се здравословното си състояние. Е както гледам повечето с малки изключения пишат с грешки. Ще Ви дам и аз един "приятелски съвет" макар, че такива могат да ми дават само хора, които ме познават лично и са ме виждали. Всеки е преживял нещо и се е борил или се бори да съществува, но не разказвайте "личните си трагедии" ако искате да събудите нещо друго, освен жал в тези които четат сайта. ЛЮБОВТА не се ражда от съжалението, а от възхищението:). Нека ме опровергаят, колко от мъжете с увреждане в този сайт работят и колко могат да карат кола? Ще се радвам да контактувам с такива, но къде са? Какво да кажа, освен че искам г-на, който ме контрира да си намери половинката най-накрая да миряса:) но това ли е начина да те забележат? Смятам, че не съм се държала зле с него и съм била повече от откровена, не ме карайте да съжалявам. че съм общувала с някой от Вас! През ум не ми е минало да хленча какво ми е здравословно, да се оплаквам, че нямам работа Кой го интересува бе Кате? И аз невинаги съм имала работа, падам, ставам и напред продължавам четирите стени на дома ми не могат да са бариера, когато знаеш какво искаш и как да го постигнеш, може би затова успявам, но не завиждайте , не е лесно и винаги едно е за сметка на друго. Който е кадърен рано или късно го оценяват въпреки увреждането. Мисля, че всеки има право да каже какво мисли, нали такава е темата? Или сайта е само за теб и него, ок ако е така апелирам към създателя на този сайт да ме изтрие от тук и да приключваме ! Не съм казала, че половинката ми трябва да е здрав човек, може да има проблем като мен примерно, но май който може да ходи и работи, не се регистрира в сайтове, а следва целите си и ги реализира:). Нападайте ме, няма да коментирам повече нападки, това е под достойнството ми!
Last Edit: 5 years ago от .

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3033

 • Lethos
 • Офлайн
 • Junior Boarder
 • Posts: 28
 • Karma: 1
Естествения подбор винаги важи при събиране на двама души, и при здрави, и при хора с увреждане.Сигурно има и изключения, ама аз досега не съм виждал "чиста" връзка без интерес в нея.Друго което си мисля, че не съм виждал е момче и момиче на колички да правят "любов", въпреки че аз мога да го направя, мога и да си представя как става, обаче в реалноста някак си отсъстват такива случаи.

Иначе и аз съм от ТЪРСЕЩИТЕ, но вече нямам особени очаквания...поне докато не забогатея!

Лек ден ви желая!
Потребители казали Благодаря: ned, svet, Стефан Жеков

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3034

Здравейте,аз имам доста приятели от този сайт,и исках да ги защитя,нямах предвид друго.Нямам нужда от адвокат,за да изкажа мнението си.Винаги отстоявам позициите си,и не мисля,че друг може да ми наложи,какво да правя,и какво да харесвам.Държа много на мойте приятели и са чудесни.И хич,не се опитвам да хленча,аз съм едно мъжко момче и който ме познава знае какъв съм.Приятен ден и успех!
Last Edit: 5 years ago от Стефан Жеков.
Потребители казали Благодаря: ned, katrinata

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3035

Lethos, шемет си, в най -добрия смисъл, и ме разсмя в най -добрия смисъл, и въпрос,, пак в най -добрия смисъл. Когато забогатееш, другарче ли ще търсиш, момиче на повикване или ъъъ любима? За последното, според м ен, парите и естествения подбор нямат никаква роля, то и затова няма предлагане. А подбора, остарял метод, сега, както намекна, водещи са парите. А също взаимния интерес за помощ в ежедневието и самотни нощи. Съжалявам, но така схванах описаните представи за " Търсено другарче ". М /д какво предлагат, търрсещите?
Потребители казали Благодаря: ned, katrinata, kobrata

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3036

 • katrinata
 • Офлайн
 • Expert Boarder
 • Posts: 147
 • Karma: 9
Уважаема Красимира,
Държа да изясня следното:
1. Първо, аз не адвокатствам на никого, защото нямам такъв ценз. Е можи би пък, третото висше ще ми бъде право, знае ли човек, какво го чака занапред?
2. Аз никога не хленча, защото съм горда българка от Пиринска Македония, която не застава на колене, пред когото и да е. Написах някои лични неща за мен, за да вдъхна кураж на вас несемейните и , за да Ви кажа, че който ви обича и цени, ще ви приеме , такива каквито сте, независимо, дали сте болни, или здрави.
3. Съвети приемам само от езиково грамотни хора. За съжаление ти не спадаш към тази категория хора. Нямаш едно написано изречение без правописни грешки. Хубаво е човек да има самочувствие, но то да бъде с покритие.
Нищо лично към теб, Красимира.
Потребители казали Благодаря: ned

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3037

 • dianna_68
Не мислех да взема думата, както се казва, но не се стърпях. Както обичам да казвам.
Темата, която Нед ни предостави за разсъждение и мнение е много добър избор. По нея могат да се кажат доста неща.
Всеки търси и иска да намери своята половина. Има случай, когато я търсим, а тя се оказва само на една ръка разстояние от нас, само трябва да протегнем ръка и да я хванем, но оставаме слепи за това. Има случай когато сама ще се появи, и то в момент, в който най-малко я очакваме. Независимо дали нашата половинка е с увреждане или без увреждане. Също така няма значение и образованието, професията нито имотното състояние. А това, че имаме някакво увреждане не пречи да се създаде стабилна връзка и семейство, с нищо не се отличаваме от здравите хора. По някога проблема и е в нас в това, че не можем да осъзнаем, че въпреки заболяването си, ние сме хора като всички останали с нищо не се различаваме от другите или пък имаме големи претенции към другата страна – с каква височина да е, с каква коса да е, да няма това , да няма онова, да живее еди къде си и т.н.
Съгласна съм с Красимира в едно отношение тя е напълно права. Че докато се лутаме животът ни минава и си заминава. Изпуснали сме времето да бъдем щастливи и да създадем семейство. Времето е променлива величина и минава много бързо и неусетно. Идва времето когато родителите ни си отиват от този свят, братята и сестрите ни си създават техни семейства с техните проблеми и ние оставаме сами между четирите стени на дома си. Чакаме да ни съжалят я братя, я сестрите, я племенниците да ни отворят вратата да ни поканят на гости и идва време и осъзнаваме, че сме и в тежест. Не можем да върнем годините назад, само осъзнаваме, че сме изпуснали нещо да създадем, да направим. Самотата бавно и по малко убива човека не само психически. Но ние сами понякога се обричаме на самота, отбягваме контактите, затваря ме се в себе си. А това, че някой те е наранил един път не значи, че ще се повтори. Всеки трябва да опитва, да не се отказва да се стреми към това, което иска в този живот. Ако се предадем, значи ние вече не живеем, а съществуваме.
Все пак и за това е този сайт.
Last Edit: 5 years ago от .

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3038

 • krasistar
Уважаеми потребители и създатели на сайта!
Убедена съм, че ще съгласите поне вътре в себе си с всичко написано от мен, но Ви е нужно време, да опознаете хората от сайта! Очевидно е, че пиша грамотно щом се получи толкова продължителна дискусия но ще станем досадни. Е връщам си думите назад "жените сме по-лоши от мъжете". Не сме добри едни към други, не сме солидарни, лицемерничим, нападаме се как очакваме тогава толерантност от здравите към нас? Не заслужаваме разбиране щом се нападаме даже на тема самочувствие и гордост.Всеки от нас има "его" но мисля че няма какво да делим!
Пише се може, а не "можи" мисис "ГРАМОТНОСТ" с диалект . Не три, ами 10 висши да имаш, работа едва ли ще си намериш с тях. Когато си бил здрав е лесно, трудно е да се докажеш и да намериш мястото си като "инвалид" тоест след увреждането и още по-трудно е да си го задържиш! Престани да се заяждаш Катерина! Не ти отива! Преди година се заяждаше с Надежда, престана сега с мен, явно ти е доста скучно между четири стени . Занимавай се с нещо по-полезно, ако обичаш. Е точно затова не приемам поканите ти във фейсбука ми и 100 пъти да ми пратиш пак няма да те допусна:). Македонската ти злоба и завист личат от километри . Ицо моля те за пореден път изтрий профила ми от тук, защото тази е "енергиен вампир" зарежда си батериите като се заяжда с някого периодично:). Не желая да я репликирам повече, не сме в "ПАРЛАМЕНТА" Катерино !
Last Edit: 5 years ago от .

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3042

 • Lethos
 • Офлайн
 • Junior Boarder
 • Posts: 28
 • Karma: 1
Светла, виж сега аз по принцип търся интелектуална връзка най-вече, но за да се стигне до нея, както каза ти първо трябва да има какво да предложа на момичето, а момче като мене на количка освен пари и нещата свъразани с тях, друго няма кой знае какво да предложи.Както хората са казали "по дрехите посрещат, по акъла изпращат", та трудно може да минеш метър без дрехи, даже и да има изключения те са толкова редки, че е наивно да чакаш и разчиташ на надежди.

За мое съжаление няма голяма разлика между здравите и момичетата с увреждания.Даже понякоага си мисля, че ще ми е по лесно да си намеря здраво момиче.Момичетата с увреждане на моята възраст в повечето случаи са с големи претенции, мислят че щом си на количка не можеш да вършиш работа от кръста надолу(в повечето случаи с основание). Мислят че живота им дължи нещо и заслужават нещо по добро, без да имат особено основание за това и в крайна сметка най-голямото им постижение е някое здраво момче да ги използва и да ги остави.

Разбира се всичко е много относително в живота, не твърдя че моите виждания са миродавни, просто така мисля на този етап
Потребители казали Благодаря: ned, Стефан Жеков, katrinata, kobrata

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3043

Lethos, мислим еднакво и спирам дотук. Ако ти е интерсно, търси! Винаги се намира нещо, което може да не удоволетворява, но запълва
Потребители казали Благодаря: ned, katrinata

Re: ТЪРСЯ СИ ДРУГАРЧЕ В ЖИВОТА :) 5 years ago #3044

 • DJ_ALEX
 • Офлайн
 • Junior Boarder
 • Posts: 27
 • Karma: 1
Нека и аз се впиша тука от доста одавна съм в този сайт наистина намерих си едно другарче но садбата ни раздели за сажаление но както се казва живота продалжава колкото и да е гаден много се надявам един ден пак да бъда щаслив песах на много момичете в този сайт но всякаш не ме забелязаха не ми обърнаха внимание но найстина проблема може да си е в мен самия но продалжаваме напред
Last Edit: 5 years ago от DJ_ALEX.
Потребители казали Благодаря: ned, dnk_s, Стефан Жеков, katrinata
Модератори: venko1978
Time to create page: 0.35 seconds