Здравейте, Гост
Username Password: Remember me

Безводно измиване на тяло, глава и коса.
(1 разглеждат) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Безводно измиване на тяло, глава и коса.

Безводно измиване на тяло, глава и коса. 3 years, 8 months ago #3529

  • etvoev
  • Офлайн
  • Gold Boarder
  • Помощни средства за хора с увреждания
  • Posts: 189
  • Karma: 2
Безводно къпане без сапун, без измиване с вода, без изсушаване на лежащо зависими болни на легло хора


Ръкавици за измиване на тяло, глава, коса на Cleanis ФранцияThis image is hidden for guests. Please log in or register to see it.Вътрешния защитен слой защитава обслужващите болния медицински сестрите или близките на болния от възможно заразяване. Лесна за използване ефективна система за почистване, която може да се използва от медицински сестри, професионалисти и членове на семейството.
Ръкавиците са подходящи за използване в здравни заведения, хосписи, домове за стари хора, у дома, по време на пътуване или по време на санитарен транспорт, в полеви условия, военни маневри, при туризъм в планината, къмпинг и други подобни случаи, когато водата е дефицит. При страх от вода. При природни бедствия.

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.Подробна информация за приложение на продуктите, указание за употреба и цени има на страница

Ръкавица за сухо измиванеБезводната система за къпане AquamedMA

Bed bath, Shampoo caps, Wash mitts, 2% Chlorexidine, 5in1, Dymacare


Системата предлага цялостно решение за безводно къпане и измиване без изплакване с вода. Намира приложение в интензивните отделения, социални домове, в домашни условия. Антибактериалните версии на продуктите са част от предварителната подготовка за постъпване в много болници. Използването на шапките с шампоан за безводно сухо измиване на косата, Shampoo cap, елиминира необходимостта от течаща вода и премахва EEG гел, кръв и дори йод.
Продуктите AquamedMA произведени във фабриката на Marshall Curtis се използват във Великобритания и по света в болнични интензивните отделения, социални домове, в домашни условия. Предотвратяват риска от заразяване и разпространение на инфекции, отговарят на ISO 13485: 2003. За еднократна употреба

Кърпи, шапки и ръкавици за измиване и изплакване без вода AquamedMA. Антибактериални и не антибактериални, ароматизирани и не ароматизирани.
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.Шапки за безводно измиване на глава и коса. Marshall Curtis Великобритания
Shampoo Caps. Антибактериални и неантибактериални. Antibacterial


Шапките за безводно и сухо почистване на глава са особено подходящи при лежащоболни хора, болни на легло без да се налага къпане и използване на течаща вода . Осигуряват дълбоко почистване на косата с шампоан и балсам, дълбоко почистване и премахване на EEG гел/гел използван при електроенцефалограми/, кръв, а дори и йод. Не се намокрят чаршафа и спалното бельо. Шапки са два вида: антибактериалнии не антибактериални. И двата вида шапки осигуряват дълбоко почистване на косата с шампоан, импрегниран в шапките. Шапките също така включват балсам за дълбоко проникване в косата, чисто и освежаващо за пациента.

Къпане антибактериално без вода


Торбички за подлоги и за тоалетни столове. Уринаторни торбички и торбички за повръщане

Не се налага измиване на подлогата и легенчето на тоалетния стол

This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.Санитарните продуктите на Cleanis Франция
This image is hidden for guests. Please log in or register to see it.Главна страница на http://voevmedical.com/
Last Edit: 3 years, 8 months ago от etvoev.
  • Page:
  • 1
Модератори: venko1978
Time to create page: 0.18 seconds