Здравейте, Гост
Username Password: Remember me

Търся 1. брокер.Тема 2организация да плаща в натур
(1 разглеждат) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Търся 1. брокер.Тема 2организация да плаща в натур

Търся 1. брокер.Тема 2организация да плаща в натур 1 year ago #3764

  • denken
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Posts: 4
  • Karma: 0
Търся 1. брокер.Тема 2организация да плаща в натура 1 -2 стая на работещи 2 часа дневно и нуждаещи се от подслон наематели, складове или 2 декара обработваеми вилни имоти.

ПИШЕТЕ МИ ПРИ ИНТЕРЕС НА IZVESTIA@ABV.BG, НЯМАМ ТЕЛЕФОН ДА МИ СЕ ОБАЖДАТ И ДА СЕ ОБАЖДАМ ПО ТЕЛ.МИ Е СКЪПО ИНТЕРНЕТ ПОЛЗВАМ В БИБЛИОТЕКИТЕ.

I give on organisation without payments withOUT money
to live foreigners, refugees, victims in Mine 12 rooms, stores on 300 sq.meters in village Chervena voda, municypal Russe, Bulgaria, where is Danube bridge 1 btw.Bg. and Ro.

There is need to have for people who live over there and i-food for eating, hot-heating in rooms and wather.

1. 3 months with help to clean and other and repair, build bathrioomm without to (I not) pay any.Construction It is not riskly to live and is so wett but is good part of tree house-top to be roofing.
2. After 2 - 3 months is possible free to live somebody in 1 room, but if help from about 10 rooms and stores to have rent on money for me.Possible same is for XIV 681(wach fils in links down of text ATTACHMENTS) to find money example from rent(might hire).

BG
дАВАМ НА ОРГАНИЗАЦИЯ Без пари да настани чужденци, бежанци, жертви в МОИТЕ 12 СТАИ И СКЛАДОВЕ НАД 300 КВ.М. В С.ЧЕРВЕНА ВОДА, ОБЩИНА РУСЕ, БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО Е ДУНАВ МОСТ 1 М/ДУ БГ. И рУМ.

Нужно е за хората, които ще живеят да има храна за ядене, отопление за стаите и водата.

1. 3 месеца с помощ да изчистим и др. и поправиям, построим баня, без да платя за това.Конструкцията не е опасна за живот и не ее много мокра, но е добре части от дървената конструкция на покриав да се поправят.
2. След 2-3 месеца е възможно безплатно да живея в 1 стая, но ако помогнат за намирането на приходи или наематели от тези 12 стаи и складове.Възможно е пари за мен да намерят и от имот XIV 681 виж в приложените с линкове файлове в крлая на този текст.

ATTACHMENTS
идентификатор по кадастралната схема 01 и 02 винаги ас били и представяни като жилищна площ, макар до скоро да са били регистрирани като други
всяка стая е с различна височина на тавана
к-са от 6 стаи е с 2,4-2,60м на останалите и особено в малката част на идентификатор 01 са около 1,7м.Избата е с над 2 м

Очаквам предложения или покана за партньорство по намиране на заинтересована целева група.Могат да се отдават както на 3-4 огромни части на различни наематели и цели, така и всяка част (всеки идентификатор, а към тях и XIV 681 парцел, който също е мой)на различни наематели за различни цели.

Възможности които в първия момент ми хрумват за
стаите:

-стайни спортове и езда;
-учебни;
- жилищни, както за семейства(вкл няколко), така и общежития за пълнолетни или непълнолетни за работници, учебни, здравнопрофилактични;
-лечебни гимнастики и прочие на пансион за малки до възрастни;
-офиси;
-дистанционни и виртуални работни места;

стопанските постройки:
-складове;
- производства;
-животни;
-за зала;

останалата част от двора - XIV 681 парцел, който също е мой:
не съм съгласен за неекологични и оставящи замърсяване дейности да се ползват, но съм съгласен за:
би могло да се поставят миниатюрни павилиони (до 25бр., малка част от тях по-големи, за група репетиращи или и за публика, ако не наемат и хамбара с идентифик. 05, който също ес нуждае от реновиране)за
-репетиционни с общежитие (сега същ стаи или на 2 ет в павилионите) на съвсем начинаещи или напреднали ученици по сценични изкуства (театър, музика, танц, вокални и др.)би могло на такива, завършили муцикални и др.училрища по изкуствата и нощем да идват да използват репетиционните-както на планината Витоша ски пистите са денонощни.Стига да има достатъчно рестриктивен начин за оценка дали се използват за изнудвания репетиционните или не и малко хора би могло през нощта да наемат или само за ден;
-поляните за лечебни гимнастики, овощни градини(хранителните не се отдават под наем те може да са просто част от картината);

в случай на дейности замърсяващи околната среда или с такъв риск, каквито са заводите в договора трябва да пише,че има измервателна станция, която се изгради и при намерено замърсяване, веднага напускат обекта, без да им дължа нито инвестиции, нито наеми платени, освен това, трябва да няма текучество на хора, изключение са учебните центрове за изкуства.Не бива да се нарушават правата на околните и да се предвиди на 3 г. реновиране на настилките при усилено изполвзане.

Ако се заемете с всичко-намиране и смяна наематели, пров.платени сметки (и други), договори с фирми, когато нещо се повреди на наемателите-да се поправя вътре в наетата площ, но и да не бедстват при заснеженост или други, правата ми, ако реша да ползвам имота и отношението и нагласите на съседите и организациите свързани със селото-да няма риск в бъдеще да са ми нарушени правата.Всяко ъбдещо строителство да се прави законно и съставяне на инженерна документация на съществуващото, а и озаконяването й, в случай, че след години реша да я оставя същата, изграждане сега на бани и тоалетни и др.

Нуждаят се от изграждане на баня и някой закърпвания вътре и предимно по покрива.Покрива има по-малко от 5 кв.м.кърпене и малко повече лин.метра подреждане капаци над керемидите по скатовете, понеже е многоскатен покрив, в случай на такъв бизнес план.З възстановяване на покрива на хамбара ще трябва инвестиция, защото е труднодостъпен и трябва да се сменят греди от скарата те са обикновено 4 метрови и там не мога да съм полезен и да закърпя покрива.

Допълвам, че между идентификатор 01 и 05 има ниска барачка, която може да се преобразува, че да има врата за останалата част от двора или да се събори.Там има и бетонна външна тоалетна, с някакви тръби за отпадни води, които незнам дали водят кам септична яма и за колко куб.м.седмично е подходяща.
Споделяне
Активирани са линкове за публичен достъп:
udost naslednici Valentin Kirilov Iliev.tif:
dox.bg/files/dw?a=cca1c4b0fb

4 voda skica 2IMG_0002.jpg:
dox.bg/files/dw?a=4062754fd6

4 voda skica1 IMG_0001.jpg:
dox.bg/files/dw?a=4248ab44ab
давам на организация с о ут плащания без пари
да живеят чужденци, бежанци, жертви в моите 12 стаи, магазини на 300 кв. метри в село червена вода, municypal русе, българия, къде е дунав мост 1 btw. бг. и ро.

трябва да има хора, които живеят там и аз-храна за ядене, горещо отопление в стаи и вода.

1. 3 месеца с помощ за почистване и други и ремонт, изграждане на bathrioomm без да (аз не) плащам. строителството не е riskly да живее и е толкова wett, но е добра част от къщичката на дървото-топ да бъде покриви.
2. след 2-3 месеца е възможно безплатно да се живее някой в 1 стая, но ако помощ от около 10 стаи и магазини да има под наем на пари за мен. възможно е и за xiv 681 (wach син в връзки с текстови приспособления) да се намерят пари за пример от наем (може да се наемат).

BG
дАВАМ НА ОРГАНИЗАЦИЯ Без пари да настани чужденци, бежанци, жертви в МОИТЕ 12 СТАИ И СКЛАДОВЕ НАД 300 КВ.М. В С.ЧЕРВЕНА ВОДА, ОБЩИНА РУСЕ, БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО Е ДУНАВ МОСТ 1 М/ДУ БГ. И рУМ.

Нужно е за хората, които ще живеят да има храна за ядене, отопление за стаите и водата.

1. 3 месеца с помощ да изчистим и др. и поправиям, построим баня, без да платя за това.Конструкцията не е опасна за живот и не ее много мокра, но е добре части от дървената конструкция на покриав да се поправят.
2. След 2-3 месеца е възможно безплатно да живея в 1 стая, но ако помогнат за намирането на приходи или наематели от тези 12 стаи и складове.Възможно е пари за мен да намерят и от имот XIV 681 виж в приложените с линкове файлове в крлая на този текст.
  • Page:
  • 1
Модератори: venko1978
Time to create page: 0.23 seconds