Благодарности за скоковете
Hristo Vatev
Благодарности
Сряда, 12 Септември 2007 18:50
Благодаря на всички приятели, които участваха в това прекрасно и вълнуващо преживяване – бънджи скоковете. Скочиха общо осем човека.
Благодаря много на Деница Димитрова – депутатка, която пое разходите по спането на единадесет човека в Копривщица. Следващият път я очаквам да бъде с нас.
 
 
Благодаря на Клуб „Вертикален свят”!Страхотни хора!Специално благодаря на момчетата от клуба за това,че реализираха скоковете така добре и с такъв голям професионализъм. Благодаря им за голямата отстъпка, която направиха на почти символична цена. Радвам се много, че ще работим и занапред с тях и ще доставят толкова удоволствия на хората
Благодаря на Недко за огромния му принос, всичко покрай скоковете да се сбъдне точно така, както стана. Благодаря, че така силно повярва и се зае с цялото си сърце, да допренесе това събитие да се сбъдне. Благодаря му, че успя да намери човек, който да даде 150.00лв за пътни разходи и храната ни. Благодаря му също, че беше в района на Клисура няколко дни преди това и намери това чудесно място в Копривщица, където пренощувахме. Също и за прекрасните клипове, които направи, а също така и за това, че окуражаваше всички. Другия път го чакам да застане на парапета на моста и да прескочи границата......
Благодаря на семейство Козлекови от Копривщица, които дадоха тези 150.00лв напълно безрезервно и непринудено. Повярваха в нещата, които ще направим още преди да са се случили. Радвам се, че бяха част от събитието!Да им се върнат стократно!
Благодаря на Върбан Мончев – общински съветник от Плевен, за това, че уреди буса от Плевен, с който се придвижихме осем човека. Благодаря му за това, че беше неделима част от всичко и даде огромен принос в събитието и с личността си!
Благодаря на Йоанна, която още от самото начало беше инициатор на тази идея и така да се каже беше душата на скоковете. Тя се свърза с клуба и беше първата, която скочи, а може би и първият човек на количка в България, който скача с бънджи.
Благодаря на Орхан, че скочи и беше така смел!
Благодаря на Дидо за този скок!
Благодаря на Антонио, който също скочи!
Благодаря на Къци, която с представянето си и със смелия си дух, също даде своя принос в цялата гама от цветове със своята неотразимост!
Благодаря и на Нора, че посмя да направи този скок.Браво!
Благодаря и на Митко, който превъзмогна страха си!
Не на последно място, Благодаря на един човек, който изключително много ми помага и присъстваше на скоковете – Ники!Другия път и него очаквам да изпита тръпката!
Щастлив съм, че тези скокове се сбъднаха! Те донесоха много радост на всички, които участваха и на всички наши приятели, които ги гледат в сайта. Те доказват, че със съвместна работа и любов всичко се постига.
Благодаря и на невидимите същества, които ни пазиха и помогнаха за всичко!
Христо ВътевНедко
И ето, че първата ни мечта вече се осъществи. За мен тя беше като един фантастичен филм в който участваха велики звезди като : Анито, Дидко, Антонио, Нора, Орхан, Къцито, Ицо и Митко, с които аз се гордея вече. И тука искам да кажа, че този филм (тази мечта) не би се осъществила без своите "Режисиори", "Продуценти" и целия екип, на които искам искренно и с най голямо уважение да Благодаря, това са нашите големи приятели: Деница Димитрова - от Парламента, Георги Козлеков - от гр. Копривщица, г-н Карагьозов - секретар на общ. Копривщица, на ръководството на "ЕЛАЦИТЕ - МЕД" АД, на шефката на "Комплекс - Копривщица" г-жа Каменарова, на Община Плевен, на Професионалистите от "Вертикален Свят" и разбира се на най - главния "виновник" за това ИЦО - прекланям се пред делата Ви. Надявам се да имаме все повече и повече Приятели като Вас.
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ, С ПОДКРЕПАТА И ПОМОЩТА, НА КОИТО УСПЯХ ДА СБЪДНА МЕЧТАТА СИ, ДА СКОЧА С БЪНДЖИ!
МОМЧЕТА ОТ КЛУБ „ВЕРТИКАЛ“, БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ МИ ПОМОГНАХТЕ „ДА ПРЕКРАЧА ГРАНИЦАТА НА СТАЯТА И ТАКА ДА ПРЕОТКРИЯ СЕБЕ СИ“. СТРАХОТНИ СТЕ И ДАНО СТЕ ВСЕ ТАКА ВЪЗТОРЖЕНО СЕ ВКЛЮЧВАТЕ И НИ ПОМАГАТЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ЛУДОРИИ, КОИТО СМЕ ЗАМИСЛИЛИ!
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ОЩЕ НА ДЕНИЦА ДИМИТРОВА, ОБЩИНА ПЛЕВЕН, ГЕОРГИ КОЗЛЕКОВ, Г – ЖА КАМЕНАРОВА / ШЕФКА НА КОМПЛЕКС „КОПРИВЩИЦА“ / , НА СТРАХОТНИЯЯЯЯ НЕД... ПОМОГНАХТЕ НИ БЕЗРЕЗЕРВНО, А ОТ НАС ИМАТЕ ЗАВИНАГИ, КЪСЧЕ МЯСТО В СЪРЦАТА НИ!
БЛАГОДАРЯ НА ХРИСТО / „НАЙ- ГОЛЕМИЯ ВИНОВНИК, ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТАЗИ ИНИЦИАТВА“ /, ЧЕ ГО СРЕЩНАХ И ТАКА НАМЕРИХ НЯКОЙ, КОЙТО ДА УГОДИ НА „КАПРИЗИТЕ МИ“..ЕЙ, КАКВО НАПРАВИ С МЕН...СКОЧИХ С БЪНДЖИ!?
НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ КАКВО НАПРАВИ ЗА МЕН ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС!
ЙОАННА

Когато даряваш средства или храна, ти спасяваш физическото оцеляване на човека.
Когато даряваш нещо от един непознат свят, то ти даряваш сила за живот.
Когато нахраниш гладната за преживяване душа в неравностойно физическо състояние, ти му подаряваш надежда за живот. Сили да твори, цени и обича красивото и стойностното около себе си.
Защото истински приятел е този, който когато ти подаде ръка, гали и сърцето ти.
УВАЖАЕМИ ДАРИТЕЛЮ,
От името на 20–те човека с увреждания, които посетиха МОСТА на техният доскоро недостижим свят, изказваме нашата благодарност за прекрасните мигове, на който имаха честта да се насладят с предизвикателството Бънджи скокове.
Вие и Вашите колеги спомогнахте ние да преодолеем страховете, как ще се представим за да докажем, че И НИЕ МОЖЕМ, мотото на нашето предизвикателство.
И затова си позволяваме да ви наречем наши приятели. Ние участниците в тази среща, изказваме благодарност за отзивчивостта и подадена ръка, с която ни доставихте незабравими мигове.
С благодарност
Инициативен комитет
Върбан Мончев

Благодаря ви приятели, че Ви има! Едно незабравимо преживяване бяха бънджи скоковете. Независимо от това, че не направих скок, много се вълнувах и много се радвах на всички, които скочиха. Прекрасна гледка, на хора преодолели граници на увреждането. Красиви и освободени скокове. Като птички се спускаха в свободен полет. За мен да бъда заедно с Вас и да бъда свидетел на емоциите на всички след направен скок беше невероятно преживяване. Благодаря за това на всички, които помогнаха, за да се осъществи това първо подобно събитие „Бънджи скокове за хора със специфични възможности“. Да именно с такива възможности, защото да преодолееш преградата на увреждането и да направиш това кото си искал винаги се изисква Воля, Дух, Смелост, Кураж. Това са качествата, които ни правят хора с специфични възможности, а не с невъзможности.
Няма нищо невъзможно за нас, когато сме заедно.
Искам да кажа моето – Благодаря. На всички, които спомогнаха да се направи това първо в България събитие. Хората с специфични възможности да могат да ги покажат.
Благодаря на Христо Вътев, че ни поведе за да се уверим за пореден път, че „ И НИЕ МОЖЕМ!“.
Благодаря на Деница Димитрова, че спомогна за това групата ни да има къде да спи в Копрившица.
Нека да не забравя, че е една от нас и има специфичната възможност да ни представлява в парламента и нека успее да привлече погледите на всички политици към себе си, за да ни видят чрез нея и нас.
Благодаря на Община Плевен, че направиха възможно хората от Плевен да присъстват на това събитие.
Благодаря на Върбан Мончев, че показа на общинските съветници, че това е необходимо и направи възможно да се осигури транспорта до Копрившица и Клисура.
Благодаря на Копривщенеца, който спомогна да има прекрасната трапеза след скоковете.
Благодаря на спортен клуб „Вертикален свят“. Без вас момчета нямаше да може да се осъществи това грандиозно събитие, значимо за нас хората с специфични възможности. Благодаря и за това, че вие бдяхте за сигурността на нашите скачачи. Благодаря и за възможността, която ни дадохте да осетим духа и тръпката от вашия спорт.
Благодаря на Нед, Христо, Антонио, Орхан и всички, които успяха да запечатат и да запишат скоковете. Всички материали, които са направени са прекрасни предават атмосферата и емоциите, които изпитвахме всички.
Бъдете здрави и много щастливи! Приключението продължава ...
Николай Пейчовски

Ами гледам че доста благодарности са се изписали и те дори са малко за хората, които участваха и помогнаха в това щуро начинание.
Мисля, че доказахме че могат да се правят хубави неща без комерсиални цели, просто ей така за удоволствието и приятелството.
Превърнахме една виртуална връзка в реално приятелство и екстремни преживявания.
Аз няма да благодаря на никого поради простата причина, че са много хората които я заслужават и мога да пропусна някого.
Нека занапред сме все така сплотени и да си държим на думата!
Орхан

Искам да изкажа специални поздрави на хората, благодарение на които стана възможен моя скок и на всички други приятели. Това издивяване е несравнимо, но щеше да е невъзможно, ако не бяха момчетата от Клуб “Вертикален свят”. Вие момчета, сте много яки и стабилни и дано всичко, което си пожелаете да ви се случи.

Дидко

Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy