Инициатива - Взаимодействие
Hristo Vatev
Инициативи
Неделя, 27 Януари 2008 19:54
0043.jpg
Приятели,


Вече започваме да се събираме повече хора в сайта и това е много хубаво! С тази инициатива ще започнем свързването и взаимодействието с организации и фирми, с личности, които биха желали да помогнат и да общуват с нас. Ще започнат да се търсят фирми, които биха могли да предложат на преференциални цени стоки и услуги на хората, които са си направили представяния. Ще започнат да се търсят организации, които биха могли да организират мероприятия и съвместни дейности с нас.
....

Представяния по градове

Основно като принцип ще се имат предвид хората, които са си направили представяния в сайта, тъй като няма друг начин да покажем кои сме ние. Ето и първото такова събитие, имайки предвид представянията, което се случи, когато Лора и приятелите й решиха да направят картички за всички, които имат представяния.

Създадена е таблица с всички, които са си направили представяния и е подредена по градове. Тя ще улесни с един поглед да се види колко са хората от един град.

И така, приятели, всеки, който има някаква идея за нашата общност, която може да бъде полезна и да достави радост, ще може да я обсъдим и реализираме.

Направено е меню Преференции , в което ще се събира информацията.

Ще можем да споделяме по темата ТУК

Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy