Групи
Категории
Zabawkami jest tomasz. Muzyków.

Zabawkami jest tomasz. Muzyków.

Zabawkami jest tomasz. Muzyków.
Създадена на: Петък, 29 Януари 2016
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Gdzieś się licznych bójkach.

Gdzieś się licznych bójkach.

Gdzieś się licznych bójkach.
Създадена на: Неделя, 24 Януари 2016
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
branko

branko

zapoznanstvo s momi4eta ot sofia s cel ob6tuvane.
Създадена на: Вторник, 24 Ноември 2015
3 потребителя 0 дискусии 0 коментари
Моите мечти

Моите мечти

Казват,че човек е голям толкова ,колкото са големи мечтите му. Аз доскоро не мечтаех, но сега ....имам какви ли не мечти. А когато мечтите ни се сбъдват една , по една, сякаш ни поникват крила...А ВИЕ как мислите?
Създадена на: Събота, 31 Октомври 2015
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Aber das große von anderen.

Aber das große von anderen.

Aber das große von anderen.
Създадена на: Неделя, 11 Октомври 2015
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Секс и Изкушение - премахва натрупаното напрежение

Секс и Изкушение - премахва натрупаното напрежение

здравейте. Искам да ви призная моята страст . Аз Търсия запознанство с някоя интересна личност . Обичам да правя орална любов , а и винаги давам всичко от себе си в любовната игра и секса . Обожавам да свършват в мен а и това е най приятното чуство . Бих се радвал да се засечем и пишем някой ден . а и аз лично бих искал да бъдем повече от приятели някой ден евентуално . Определено съм наясно че в такива връзки трябва да бъда ПОВЕЧЕ ОТ ПОСЛУШЕНО момче
Създадена на: Събота, 05 Септември 2015
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Помагащи технологии с проследяване на погледа

Помагащи технологии с проследяване на погледа

Фондация “АСИСТ–ПОМАГАЩИ ТЕХНОЛОГИИ” е насочена към информационно и технологично подпомагане на хора със сериозни двигателни увреждания, които са свързани със заболявания като мускулна дистрофия, детска церебрална парализа, амиотрофична латерална склероза, инсулт и др. Хора с тези и подобни заболявания имат моторни/двигателни проблеми, които затрудняват или правят невъзможна комуникацията, общуването и самоизявата им – както чрез говор и писане, така и с чрез дигитални устройства (компютри,таблети). В същото време голяма част от тях имат запазени когнитивни способности, надхвърлящи възможностите им за комуникация. Освен към хора с двигателни увреждания, фондация “АСИСТ – помагащи технологии” е насочена към деца със специфични нарушения на развитието (напр. аутизъм), които имат проблеми с комуникацията и поради това използването на технологии, позволяващи взаимодействие с поглед, водят до подобряване на техните социални и когнитивни умения. Какво правим: • Популяризиране на устройства и софтуер за комуникация за лица с увреждания • Консултации при закупуването на апаратура и софтуер • Обучения на хора с увреждания, родители, заинтересувани организации и институции по отношение на съвременните помагащи и допълващи възможностите технологии и техните възможности и свързани софтуерни продукти • Организиране и участие в семинари, конференции, обучения. За контакти: уеб-­‐сайт: http://assistfoundation.eu е-­‐мейл: assist.foundation.bg@gmail.com facebook: https://www.facebook.com/assistfoundation
Създадена на: Понеделник, 29 Юни 2015
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
МС Общество-България–клон Смолян

МС Общество-България–клон Смолян

ФОНДАЦИЯ "МС ОБЩЕСТВО БЪЛГАРИЯ" е независима организация, която осъществява своята дейност в съответствие с Конституцията и законите на Република България. Фондацията е юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза, регистрирана по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Фондацията е доброволна, самоуправляваща се гражданска организация и няма политически и религиозен характер. СФЕРИ НА ДЕЙСТВИЕ Фондацията се учредява за осъществяване на обществено полезна дейност в областта на социалните услуги, здравеопазването, образованието, застъпничеството, развитието и утвърждаването на духовните ценности на гражданското общество и участието му в обществения живот на страната.
Създадена на: Петък, 23 Май 2014
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Да си създадем работните места сами!

Да си създадем работните места сами!

Тук ще публикувам възможността за работа, която можем да си създадем сами, но най-вече да станем част от едно голямо общество,където на ,,хората като нас" се гледа с авторитет и се съди по постиженията,а не по външния вид. Аз лично съм част от компанията и мога да кажа че...определено никога няма да работя за някого в БГ...вече си живея спокойно в БГ и се наслаждавам на кризата :))))
Създадена на: Понеделник, 21 Април 2014
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Какво мислите за тази статия

Какво мислите за тази статия

Мащабна реформа на системата за изплащане на пенсии за инвалидност от НОИ и социалните помощи планира социалното министерство. Целта е да бъде ограничено поголовното изплащане на пенсии за процент инвалидност, стана ясно от изказване на социалния министър Хасан Адемов. Над 1 млрд. лв. от НОИ отиват за плащания към инвалиди. Целта е да не се плаща въобще за процент инвалидност, а размерът на обезщетението да зависи от степента, в която увреждането пречи на трудовата дейност, разказа Адемов за замисляната реформа. В момента сумата на инвалидната пенсия зависи единствено от установената с решение на ТЕЛК или НЕЛК инвалидност, но не е обвързано с това дали увреждането пречи на трудовата дейност. "Един шофьор, който загубва зрението си, е 100% нетрудоспособен, но ако един юрист не може вече да вижда, той не е принуден да прекрати кариерата си. В момента законът не прави тази разлика", обясни Адемов. Според него държавата трябва да покрива единствено разликата в дохода, който един човек би имал от работата си като здрав, и този, който има с увреждане. Заради това трябвало да бъде направена разлика между степента на увреждане със степента на нетрудоспособност. Съответно и инвалидните пенсии и добавки да зависят от това какво работи човекът с увреждания и в каква степен увреждането му пречи да работи нормално. Системата от помощи и права за хората с увреждания също трябвало да бъде преосмислена. "Освидетелстването от ТЕЛК отключва ползването над 30 права за един човек, а той невинаги има нужда от тях. За сметка на това е ограничен в размера на помощта, която наистина върши работа за конкретното увреждане", обясни социалният министър. Другият проблем са добавките от 25% върху пенсията, която получават 450 хил. пенсионери, освидетелствени от ТЕЛК. "Това е парадоксално. Добавката е за нетрудоспособност, а се дава на хора, които не са в трудоспособна възраст", каза Адемов, който окачестви практиката човек излязъл от трудова възраст, да получава добавка, че е нетрудоспособен, като "недоразумение". Най-често пенсионерите, които получават инвалидна добавка, са освидетелствани заради хронично заболяване, а не за физически недъг, който да пречи да работят, ако имат такова желание. Реално хората със степен на нетрудоспособност в България са по-малко от 15-те процента среден показател за ЕС, обясни Адемов. Според статистиката инвалидите у нас са малко над 800 хил. души, но всъщност повече от половината от тях са нетрудоспособни не заради увреждане, а защото вече са влезли в пенсионна възраст. "Този разговор ще е много труден, но трябва да го започнем колкото и да е труден", обясни и зам. социалният министър Светлана Дянкова. Според нея трябвало да се направи и преоценка дали тези плащания да са към НОИ и да се покриват от осигуровките, или да са социални помощи и да се поемат от държавния бюджет.
Създадена на: Вторник, 21 Януари 2014
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Искам да си намаля ТЕЛКА!!!

Искам да си намаля ТЕЛКА!!!

Здравейте казвам се Неделчо Георгиев и съм един от вас!!! Моля ви помогнете ми искам да разбера какво мислите за това мое желание " ДА СИ НАМАЛЯ ТЕЛК ..... Очаквам вашия коментар..... Благодаря предварително....
Създадена на: Събота, 02 Ноември 2013
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
Руска музика

Руска музика

Добро пожаловать!
Създадена на: Неделя, 13 Октомври 2013
2 потребителя 2 дискусии 0 коментари
Пазаруване на ниски цени

Пазаруване на ниски цени

Основни цели А1. Да събере всички на които приходите са им недостатъчни и и искат да им стигнат парите за нормален живот и тези, на които приходите са достатъчни, но желаят да увеличат покупателната си способност. А2. Партньорство в намирането на качествени или труднооткриваеми (или непознати на българския пазар) стоки и услуги. Възможни допълнителни цели Б1. Създаване на партньорства по взаимопомощ (съвети, идеи, мнения, ...,) и взаимно развитие и усъвършенстване (включително и в научните области).
Създадена на: Четвъртък, 10 Октомври 2013
1 потребител 0 дискусии 0 коментари
gergana

gergana

защита на хора с увреждания от европейския съюз
Създадена на: Вторник, 03 Септември 2013
2 потребителя 0 дискусии 0 коментари
Да живеем по-добре

Да живеем по-добре

търся съмишленици с предложения и идеи как да направим живота си по-добър, ползотворен и най-вече независим от близките ни
Създадена на: Вторник, 20 Август 2013
5 потребителя 0 дискусии 1 коментар
ЗА ХОРА ПОСТРАДАЛИ И ИНВАЛИДИ ОТ ЛЕКАРСКИТЕ ГРЕШКИ

ЗА ХОРА ПОСТРАДАЛИ И ИНВАЛИДИ ОТ ЛЕКАРСКИТЕ ГРЕШКИ

Искам да събера хора съмишленици пострадали от лекарската некадърност
Създадена на: Неделя, 16 Юни 2013
11 потребителя 9 дискусии 0 коментари
Православие

Православие

Създавам тази група за всички, които имат нужда от помощта на Бога в Православната църква. Църковен певец съм и с мен стана чудо но благодатно изцеление в монастир "Свети Георги" в гр. Поморие! Всеки може да напише в търсачката името ми - Иван Калев Стоянов и за прочете за това!
Създадена на: Петък, 21 Декември 2012
2 потребителя 0 дискусии 0 коментари
STIHOVE END ROK MUSIC

STIHOVE END ROK MUSIC

Целта ми в тази група е да поканя всички фенове на поезията и рок музиката!
Създадена на: Четвъртък, 02 Август 2012
5 потребителя 1 дискусия 0 коментари
ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

ДУХОВНО РАЗВИТИЕ

Къде и как можем да прочетем нашата същност! Страстните умове не се отказват от тяхната идентичност! Материали, връзки, съвети и взаимопомощ :)
Създадена на: Неделя, 29 Април 2012
18 потребителя 14 дискусии 38 коментари
Младежки информационно - консултантски център "Каузи"

Младежки информационно - консултантски център "Каузи"

Европейска платформа „Младежки информационно – консултантски център (МИКЦ) „КАУЗИ” Проект „Младежки информационно-консултантски център-Каузи” (МИКЦ) към Министерство на образованието, младежта и науката, Национален център „Европейски младежки програми и инициативи” (www.youthbg.info) с партньор Община Люлин, гр. София. Проектът е с продължителност 24 месеца и стартира на 01.01.2012 г. Предвид спецификата в основната дейност на сдружението и в съответствие с политиката на Европейския съюз за осигуряване на мобилност и устойчивост на младежите на регионално и национално равнище, МИКЦ “Каузи” предоставя комплекс от информационно-консултански услуги и обучения, като въвлича бенефициенти на възраст между 15 и 29 години от различни етноси и социални групи, живеещи в на територията на гр. София и по- конкретно- район Люлин. Очакваните резултати от изпълнението на проекта включват успешно реализиране на всички предвидени дейности, постигане на поставените цели, развитие на личностния потенциал на всеки участник, активиране мотивацията на младите хора към обществена ангажираност, както и повишаване капацитета на екипа за работа с целевата група. Успешната реализация на МИКЦ “Каузи” предполага положително въздействие върху личностния и професионален потенциал, провокиране и изразяване на самоинициативност и предприемачески умения. Общата цел на проекта е да се предостави комплекс от безплатни, достъпни и качествени информационно - консултантски услуги, обучения и младежки инициативи, съобразени с индивидуалните потребности и интереси на максимален брой бенефициенти. Дейности заложени в проекта включват информационна кампания, обучения и тренинги за млади хора, , кандидатстудентска информация, проекти за професионално развитие. Като основни дейност са заложени: 1. Консултантски услуги в сферата на: • Личностно и професионално развитие – обучения, тренинги, стажове и психологическо консултиране; • Младежко предприемачество, обмяна на опит и добри практики; • Социална интеграция на младежи с различен социален, икономически, културен статус и етнически различия; • Защита на човешките права; • Здравно и еко образование; • Кандидатстудентски информационни кампании 2. Обучения: • Здравно образование • Екипна работа • Ефективна комуникация • Обществено поведение • Управление на конфликти • Европейски и национални нормативи за младите хора • Проектни дейности • Бизнес и маркетинг планове 3. Свободна зона - да се реализират инициативи и кампании, насочени към адаптивност, социална ангажираност и културно израстване на младите хора; • Еко инициатива • Творческа дейност МИКЦ-а се управлява от фондация "Каузи". Можете да се регистрирате в нашата Фейсбук група и да ползвате онлайн услугите на следния Фейсбук адрес:http://www.facebook.com/groups/271160222973689/ Фондация „Каузи” е регистрирана като доставчик на социални услуги - „Бюро за социални услуги” и притежава удостоверение за регистрация № 715-01 от 11.01.2010, издадено от Агенция за социално подпомагане към Министерство на труда и социалната политика. Фондацията е лицензирана и като „Мобилен център за работа с деца”, предоставяща социални услуги за деца с лиценз № 0552 от 12.05.2010 г. от Държавна агенция за закрила на детето. Фондацията е член на Глобалния договор на ООН и участва активно в диалога за популяризиране и прилагане правата на човека в българското общество.
Създадена на: Сряда, 18 Април 2012
3 потребителя 0 дискусии 0 коментари
НачалоПредишна123СледващаКрай