Давид Десев
Давид Десев
Представяния
Вторник, 21 Юли 2009 14:59
sdc10183.jpgРоден съм в МА гр.София. Инак сам от Дряново. На 14 годишна възраст ми поставиха диагноза "Атаксия на Фридрайх"-рядко заболяване и е нелечимо. Ходя периодично на изследвания в София - в неврология, в кардиология и ортопедия. Състоянието ми се влошава. Вече се налага да ползвам инвалидна количка, въпреки че правя някоя и друга крачка с чужда помощ. 100% инвалид сам с ЧП. Завърших СОУ паралелка "Селски туризам". Тази година бях абитуриент. Единствено дете съм в семейството. Мама напусна работа и в момента се грижи за мен. Докато все още бях подвижен имах приятели, но от едно известно време ме позабравиха и никои не ме посещава в къщи. Обидно ми е и ме боли, защото съм контактна личност и много обичам да си общувам. Компютрите са ми слабост. Обичам чалга, и не ме е срам да си го призная. Имам 2 котки и много ги обичам. Ще се радвам да намеря приятели и сходни души. Желая ви здраве и щастие.
Общо Коментари (2)Add Comment
0
...
написан от Априлец, септември 07, 2010
Има една поговорка която ще я споделя с теб.Когато си на върха всички те обичат испаднеш ли в беда всички те забравят.Така че не се чуди че са те изоставили Те вобще не са ти били приятели.
xxm
...
написан от xxm, септември 08, 2010
Здравй Давид,
Не се ограничавай и излизай навън колкото можеш повече. Не чакай приятелите да те посещават като болен, а иди ти при тях. Аз също изгубих някои приятели, но като се замислих осъзнах, че причината е в мен - отдадох се много на работата все нямах време за тях. Ти си млад и не трябва да се изолираш, защото приятели се създават до едно време, с възръста това става все по-трудно.

Желая ти успех

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава