Атанас Стефанов
fortuna_49
Представяния
Събота, 05 Септември 2009 07:38
Здравейте хорица от България и света! Вчера на 03.09.2009 г. разбрах за страницата www.network-hv.com и се регистрирах веднага в него. Видях колко много позитивни и борбени хора има в сайта, даже видях и познати лица, с което сърцето ми се запълни от радост. Аз се казвам Атанас Стефанов и съм от Ловешкия край. Живея в най-голямото село в Ловеч - Дерманци. Намира се на 14 км. от гр. Луковит, където съм и израстнал. Завършил съм основното си образование в Дома за инвалиди - гр. Луковит, след което продължих в Икономическия техникум до 1997 г. През същата годината закриха единствения може би по рода си Икономически техникум за инвалиди в България.
Аз съм от хората, които преживяха този период от живота им. И до ден днешен ме боли от това, че вече не мога да отида и да видя къде съм израстнал.
Моето заболяване е по рождение. Диагнозата ми е: Дестностранна хемипареза или (Детска Церебрална Парализа). Но това не ми пречи да живея пълноценно, защото се справям с абсолютно с всичко. Дясната ми ръка и десния крак са неактивни, но се движат. Ходя почти нормално - леко накуцвам. През годините ми като малък ми е направена операция на десния крак за подобрение на стъпалото. През 1991 г. ми е направена операция и на дясната ръка за повече движение и разтвор на ръката - и от тези операции имам подобрение. Но си се водя инвалид ІІ група със 75 % намалена работоспособност.През свободното си време обичам да влизам в интернет, да слушам музика и да гледам някой хубав филм. Мечтата ми е да си имам собствен компютър и мисля, че мечтата ми се осъществява. Вярвам много в Бога, обичам да чета Божието слово но от доста време не съм го отварял, признавам си. Ако има хора, които са завършили в гр. Луковит в дома и по-точно в Икономическия техникум, да ми пишат и да ми разкажат за преживяното от ученическия ими живот. Ще бъда много благодарен, а също така да се запозная с много нови хора.
Бъдете себе си и не позволявайте да Ви мачкат - борете, защото има за какво. Защото "НИЩО НЕ Е СИГУРНО НА ТОЗИ СВЯТ, ОСВЕН СМЪРТТА - ОСТАНАЛОТО СА ЛЪЖИ!"
РЕАЛНОСТТА Е ТОЛКОВА ГРОЗНА, ЧЕ НЕ ТИ ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ДА Я ХАРЕСАШ!
Пишете ми на email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или по скайпа на nasich_26.

Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава