Павката
Pandicha
Представяния
Сряда, 16 Декември 2009 15:14

Disabled but able to Vote – или човека взе парите и рече „Ще видим“

 

Здравейте, няма да скрия удоволствието си от факта, че намерих и се регистрирах в тоз прекрасен сайт. Сигурно Ви е интересно да погледнете зад тъмните ми очила?

 

ОК ей ме на както се казва дибидюс по без гащи.

 

Име: Пламен

Фамилия:Ставрев

Р.Дата: 30.12.1969 – скоро имам РД

Семен стаус:Щастливо женен
Социален статус: Невалиден

Купонджийски статус: Ям, пия, пуша, нося си новите дрехи и на готини мацки не мога да не обърна внимание.
Трудова заетост: Трудя се осърдно и безропотно в собствените фирми
www.nitbg.net
www.stagasoft.com

 

Политическа ориентация: Аполитичен, бях политичен, ама ме хвана морската болест, та още ми се драйфа, като се върна в тез години.

 

Образование: средното го завърших в Стара Загора – езикова гимназия с тапия за сервитьор. После, зада не кърша хатъра на майка ми, запален функционер на тогавашното БКП, се заипсах студент в ТУ София – специалност ПТПСМ, демек инженер човек. После карах няква специализация по компютри в Израел за около 6 месеца, а през 2002 беше модерно да имаш CISCO тапия, та и нея изкарах. А, имам и 3 години учене в УНСС – МИО след дипломна квалификация ама неможах да се дипломирам, беше кризата на 1996.

 

Опит: Тука няма да пиша много, щото е доста дълга история. Накратко от 17 годишен бачкам, къде сервитьор, къде барман, готвач – това до 1993, 1994 станах малък начаник на голяма фирма – официален предстаител на Fruit Of The Loom за България. Добре ама дойде ред на Израелската ми специализация 1997 и се наложи да напусна. 1997-1999 обиколих света Китай, Хонг Конг, Бразилия, Близкия Изток, Турция и Западна Европа – играех ролята на системен инженер по компютърни технологии  в най-големите фирми за производсто на обуки – Nike, Reebo, Adidas,Fila, Puma. Timberland, Chico и t.n. Абе с една дума – заченък на капитализма, натрупах бели пари за черни дни, и аха аха да си взема семейството в Бразилия ме гепна гадна болест. Avascular necrosis of the femural head. Шибана изтория, но нямаше начин, трябваше операция. Оперираха ме Декември 1999 година в ИСУЛ и от тогава съм само под ножа. От 1999 година съм и инвалид. Слава богу след 10-12 операции сега съм на крака. Смених и двете стави с Американски – чуствам се наполовина Американец, затова смятам да ми дадат Зелена карта с преференции.

 

Хобита: Риболов и гоблени. Гоблените ги цвъкам бод през игла, а рибите ги хващам както дойде, нооо никога не съм капо.

 

Защо се регнах в сайта: Ще бъда откровен – защото има нужда от промяна. Промяна в буквалния смисъл на думата. Не тази на СИБ, ЦНЖ, АХУ, и други подобни, при които промяната е приоритет на няколко човека.

Девиз: Исам войнът е войн

 


Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава