Нина
niking
Представяния
Събота, 25 Септември 2010 10:50

Треньор съм по тенис. Имам спортен клуб във Варна. Членове сме на БФТ и на Българска параолимпийска асоциация. От две години работя на доброволни начала с деца и млади хора с различни увреждания, а от началото на лятото започнах да тренирам и хора в инвалидни колички. Искам да помагам на колкото се може повече хора да изживеят живота си пълноценно, като открият спорта, като средство за здраве, сила, увуреност и самочуствие и много положителни емоции.

Няма да ви лъжа, че ми е лесно или че няма трудности, има естествено, но това не ме спира и аз продължавам да го правя от сърце.

Социалната  интеграция, участието в обществения живот на хората с увреждания и т.н.... ще кажете - за това само се говори. Така е! Но за да можем наистина да го постигнем, усилията ни трябва да бъдат насочени не към това хората с увреждания, да станат годни за обществото, а към това обществото да стане годно и за тях. Аз вярвам, че заедно можем да го постигнем.
Ще се радвам, ако се решите и опитате нещо различно, а кой знае може и на Параолимпиада да отидем... няма невъзможни неща...само трябва да вярваме в себе си и тогава ще успеем.
От нас зависи!
С уважение
Н. Петрова

Общо Коментари (1)Add Comment
venera
...
написан от venera, декември 03, 2011
Здравейте Нина,това е много хубаво начинание.Поздравления! Какъв е адресът на вашият тенис клуб - работя в център за хора с психични уврежднания , дали бихме могли да направим нещо взаимно? Ако проявите интерес ще ви дам повече информация1 Поздрави и успехи!

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава