Благодарности
Днес се навършват цели 3 години от създаването на Сайта.
HristoVatev
Благодарности
Вторник, 27 Юли 2010 13:57

Здравейте, приятели!
Днес 27.07
се навършват цели 3 години от създаването на Сайта. Още от началото тук цари приятелски дух. Благодаря на всички участници!

Нека заедно да продължим да изучаваме книгата на Живота.
Нека ставаме все по-мъдри и да се учим да преработваме горчивите неща в Сладки, тогава всички противоречия в живота ни ще изчезнат.

Въпреки многото трудности по запазването на сайта от хакерски атаки, той все пак оцеля. От един месец е с нова визия и става все по-хубав и функционален.


Тук ще използвам възможността да ви представя някои от новите функции в сайта:


1. Функцията за поставяне на събития - всички организации и хора, които организират събития и мероприятия могат лесно да информират хората от сайта. Това ще е много полезно за всички. Нека тук си проличи, че се случват събития в България.
Можете да видите и да сложите събитие от тук.


2. Можете да създавате галерии и да качвате свои снимки
3. Можете да добавяте клипове
4. Можете да добавяте анкети
5. Можете да добавяте обяви
6. Можете да изпращате подаръци на приятели в сайта
7. Можете да пишете в блогове
8. Можете да играете забавни игри
и още други интересни неща!
Приятно прекарване в сайта и честит трети рожден ден!
На добър час!


 
Огромно Благодаря !
lady23
Благодарности
Петък, 28 Август 2009 14:42

Здравейте !

Искам да изкажа Огромната си благодарност към Диляна от Гр. Варна, която ми даде ринговата си количка повреме на почивката ми в нейния град, за да мога да се разхождам .Ако не беше направила този жест, може би щях да си седя в квартирата. Още веднъж Благодаря на Диляна и нейното семейство.

Огромна признателност към Дари от гр .Добрич, която мн бързо реагира на обявата ми в сайта за намирането на темите за държавният ми изпит по социални дейности. Вече съм дипломиран социален работник. Благодаря ти Дари!!!

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ - Огромммно !

С Обич Надя :)

 
Приятните изненади продължават
Danielanp
Благодарности
Четвъртък, 26 Февруари 2009 16:03
Приятните изненади от началото на годината продължават при нас. Вчера получихме писмо от Дими и вътре имаше мартенички за мен и Ники. Бяхме прекрасно изненадани , а мартеничките са страхотни. Моята специално е точно такава каквато винаги съм искала , но никога не съм си купувала . Така, че Дими сбъдна една моя малка мечта. Smile
 
Много благодаря!!!
 
Вече година и половина
Hristo Vatev
Благодарности
Сряда, 28 Януари 2009 02:09
Здравейте приятели, днес 27.01.2009 сайтът навършва година и половина от създаването му. Искам да благодаря на всички приятели, за това, че сме заедно! Радвам се, че се събираме все повече хора. Поздрави на всички и на добър час!
В сайта съм, от година и половина. Случиха се много неща, запознах се с прекрасни хора. Днес, може да се каже, че сме като едно голямо семейство. С пожелание : за още по- прекрасни моменти, и много нови приятелства! Диди
 
БЛАГОДАРЯ !
Danielanp
Благодарности
Неделя, 18 Януари 2009 16:55

Синът ми е моето малко слънце . Той е по-важен за мен от всичко друго на този свят. Аз съм щастлива , когато неговите очички греят от радост.

През изминалата година и в началото на тази много хора допринесоха неговите очи да греят от щастие.

Много ви благодаря !!!!

Някои пожелаха да останат анонимни, но съм сигурна , че те ще се открият в това, което ще ви разкажа.

В началото на 2008-ма година едно семейство, с което сме само виртуални приятели ми подпомогнаха финансово лечението на Ники. Много съм ви благодарна за парите, но още повече съм ви благодарна за доверието, което ми оказахте.

През лятото с Ники намерихме нов приятел.Този човек направи подаръци на Ники, един от тези подаръци беше под коледната елха. Но много по-ценно от подаръците е времето , което прекарахме с него. Той дари толкова щастие на Ники и продължава да го прави всеки път , когато Ники му се обажда и когато въпреки работата си го изслушва внимателно и търпеливо . А най-важното за мен е , че погледна на Ники отвъд неговото заболяване и откри прекрасното дете.

Малко преди края на 2008-ма година, точно един ден преди рожденния ден на сина ми се запознах с една жена , която му направи подарък за рожденния ден и сложи още два подаръка за Ники под коледната елха.

Както прекрасно завърши , така и започна 2009 г . Още в началото на годината за първи път спечелих награда от томболата. Досега никога не съм печелила нищо. А да започнеш новата година с награда е искрица лъч в тунела. Тази сума е вече при сумата , която събирам за лечението на Ники.

Само няколко дни по-късно една жена от сайта ми писа и ми каза , че иска да прати колет за Ники. Не знаех какво има в колета и нямаше значение. По-важното за мен беше, че някой е пожелала да направи нещо за Ники. В деня , когато отивах да вземам колета , Ники ме помоли да му купя играчка. Трябваше да му откажа , поради финансови причини. Изненадата ни беше огромна, когато отворихме колета и открихме играчки и лакомства. Докато пиша , Ники не обръща внимание на други играчки и си играе само с тези от колета. Неговото желание е да благодари на прекрасната жена. Благодарим ти, Диди !!!!

Синът ми получи много подаръци. Много сме благодарни за всички тях. Но това , което е много по-важното е , че толкова много непознати хора ( всички хора , които направиха нещо за нас срещах за първи път ) ни гласуваха доверие и направиха така, че очите на Ники да греят от радост. А в моите да има сълзи от щастие.


 
Здравейте, мили приятели!
Hristo Vatev
Благодарности
Събота, 10 Януари 2009 21:05
fairy_tales_2_large_web_view11.jpg Здравейте, мили приятели!

Безкрайно се зарадвах на поздравите и клипчетата, които получих за рождения си ден! Наистина е голямо щастие да се познаваме и да сме заедно.
През изминалата 2008 година се запознах с толкова много прекрасни хора. Въпреки, че не бях в България имах чувството, че сме заедно.
Искам да благодаря на всички, които помогнаха този сайт да стане едно прекрасно място! Благодаря на всички, които отвориха сърцата си и се престрашиха да разкажат за себе си! Колкото повече се опознават хората, толкова по-близки стават.
Приятели, въпреки трудностите ние станахме едно голямо семейство, успяхме да се зарадваме един друг. Не спирайте да споделяте и да се изявявате!
Благодаря ви, че ме научихте на толкова неща. Чрез всички вас, аз опознах повече себе си, помогнахте ми да изявя любовта, която ми е дадена, помагате ми да осъществявам мечтите си. Знам, че животът на повечето приятели от сайта не е много лесен, но както изглежда сме дошли на Земята за се учим и да се усъвършенстваме в нашите добродетели.
През месец април ще се върна в България и предполагам ще можем да се видим с повечето приятели от сайта. Възможно е да направя една обиколка на България, така ще е възможно да се запознаем лично. Бих искал да направим и клипове как живеят приятелите от сайта, но това ще го измислим по - нататък!
Всичко добро и до скоро.

 
Днес 27.12 стават една година и пет месеца откакто сайтът е създаден.
Hristo Vatev
Благодарности
Събота, 27 Декември 2008 11:53

Здравейте приятели ,
Днес 27.12 стават една година и пет месеца откакто сайтът е създаден.8f0adfa68489eafbcc72fad6e7bb3f37.gif

Сега, в края на 2008, година искам да ви кажа ,че прекарах една прекрасна година с всички вас приятели от сайта.8aeebde5ac25a665601f30526bedccd1.gif
Искам да ви благодаря за това, че сме заедно и че малко или много станахме по-близки и отворихме сърцата си един към друг .msnm.com.br047-02.gif
Очаква ни още една година пълна със срещи, нови запознанства и интересни събития.

112803ygv6gha9ad.gif

 
На Цирк
Русан
Благодарности
Петък, 10 Октомври 2008 18:09

И тази година в рамките на Есенен салон на изкуствата " Пловдив-2008"  цирк " Балкански" отново гостува в Пловдив. Дните когато цирка е в Пловдив са празник най вече за нас хората с увреждания. Всяка вечер на организирани групи се предоставят безплатни места и всички ние имаме възможност да се насладим на цирковото изкуство. Специално внимание се обръща на тежко болните и хората с инвалидни колички.Общината осигорява специализиран транспорт а разпоредителите помагат при настаняването ни по места.Някой най вече децата за пръв път посещават цирков спектакъл, а по възрастните с колички се радват,че това е единственото достъпно за тях място където могат да изпитат истинска наслада от искуството на цирка. До следващия цирк.

 
Клип за полетите
Hristo Vatev
Благодарности
Петък, 19 Септември 2008 02:03
 
Клип за бънджи скоковете 08.2008
Hristo Vatev
Благодарности
Сряда, 03 Септември 2008 10:40
 
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА БЪНДЖИ СКОКОВЕТЕ
ned
Благодарности
Понеделник, 25 Август 2008 13:19
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!
ИСКАМ НАЙ СЪРДЕЧНО ДА БЛАГОДАРЯ И НА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ОБЩИНА ПИРДОП И НАЙ ВЕЧЕ НА КМЕТА - АНТОАНЕТА ИЛИЕВА И ШЕФА НА ОТДЕЛ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ - ИРИНА СТРЕЛКОВА , КОИТО НИ ПОЕХА РАЗХОДИТЕ В КОМПЛЕКС КОПРИВЩИЦА И ЛИЧНО ПРИСЪСТВАХА НА НАШИТЕ СКОКОВЕ - ТОВА СА ХОРАТА С ГОЛЕМИ СЪРЦА И ЗА КОИТО СПОМЕНАХА В РЕПОРТАЖА ПО КАНАЛ 1 . ОСОБЕНО БЛАГОДАРЯ НА НАШЕТО СПЕЙСИ И НЕЙНИЯ БРАТ, КОИТО ГИ ОТКРИХА И НАКАРАХА ДА ПОВЯРВАТ В НАС!
 
Вече една година !
Hristo Vatev
Благодарности
Понеделник, 28 Юли 2008 02:40

Приятели днес 27.07.2008 стана  една година от както сайта е направен.
Поздравявям всички с този клип и ви благодаря,че сме заедно.
Тук ще добавя и една  мисъл която ми стана любима:

"Вие трябва да носите в ума си само една идея – да учите. Този съвет ви давам. Не взимайте нещата в тяхното статическо положение. Не взимайте работите в тяхната съвършена форма. Никога не желайте да бъдете най-добрия човек, нито най-богатия, нито най-учения. Никога не мислете за нещата в тяхната завършена форма."

на добър час. :)


 
Една година за сайта
Ирена
Благодарности
Неделя, 27 Юли 2008 21:57
Честита първа годишнина!

С пожелания за много щастливи споделени мигове!
Бих искала специално да честитя на Христо този ден, защото той вложи сърцето си, за да го има този сайт!
 
Почивката на Поморие
ДИМИТЪР7070
Благодарности
Понеделник, 23 Юни 2008 12:02

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Особено съм щастлив да изразя своето задоволство от факта, че имах уникалния шанс да бъда на организираната от сайта почивка в центъра „Свети Георги” – гр. Поморие. Условията в самата база бяха на Европейско ниво и съм длъжен да подчертая, че това е най-доброто място за почивка както за хора с увреждания в България, така и за други граждани. Поморие е малко, но много китно и уютно градче. Радвам се, че прекарахме чудесни и незабравими моменти, но за съжаление времето много бързо и неусетно мина. За мен беше чест да открия нови приятели, макар и на инвалидни колички. От присъстващите бих споменал най-вече Диян Господинов, с който се познаваме вече половин година. Моля, да ме извинят тези, които съм пропуснал да се запозная, но вярвам, че ще им дойде техния ред. Тук е мястото да благодаря на Христо Вътев и Йоанна Йосифова, които ни дадоха тази възможност да бъдем заедно. За огромно съжаление Христо не беше сред нас, за да цари истински купон, но да се надяваме, че нашите срещи на живо ще продължат и дай Боже това да стане традиция и дано следващата година пак да има емоции край морето. Искам също така да благодаря и на нашите придружители, както и на персонала от почивната база за положените усилия всички да се чувстваме добре, защото в тези трудни дни по-специално за хората с увреждания нищо друго не му остава на човек освен малките радости и начинът на взаимно общуване. Едно е да излизаш всеки ден на разходка из собствения си град, а друго е да идеш на почивка, за да отдъхнеш и намериш нови приятели. Разбира се, ние сами трябва да търсим някакви форми на разнообразие в нашето ежедневие. Накрая искам да пожелая на всички здраве, късмет, много усмивки и добро настроение!

С УВАЖЕНИЕ ВАШ ПРИЯТЕЛ: ДИМИТЪР ДИМИТРОВ

ГР. ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ

Снимки

 
Браво за сайта
cvete76
Благодарности
Вторник, 06 Май 2008 00:18
Браво.Много се радвам ,че има такъв сайт.С какво мога да съм полезна?Ще се радвам да мога да помогна на някого.
 
Девети месец
Hristo Vatev
Благодарности
Понеделник, 28 Април 2008 01:20
Здравейте, приятели!

Днес, 27.04 .08, сайтът навършва девет месеца от саздаването си. Прекрасно е, че тази дата съвпада  с една от най – светлите дати ВЕЛИК ДЕН. Поздравявам ви с ХРИСТОВОТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ! Девет месечния рожден ден на сайта съвпада и с периода на майчинството и детенцето, което се роди е инициативата, която стартира от днес в сайта – Дай награда и измисли конкурс .    Заповядайте да участвате и в първия конкурс - „30 съвета за здравословен начин за живот” .

Приятели, благодаря много на всички,  които си направиха представяния, на всички, които участват и които се присъединиават всеки ден! Благодарение на това сайтът се развива прекрасно и е полезен на все повече хора.

За всякакви въпроси свързани със сайта може да се свържете с skype- dgerry00

Всичко добро и на добър час!

 
Седми месец
Hristo Vatev
Благодарности
Сряда, 27 Февруари 2008 21:11
Здравейте Приятели!
Ето, че стана седми месец, откакто е създаден сайта! През това време около 64 човека се регистрираха в сайта, 13 си направиха представяния.
Благодаря ви, Приятели!
Направено е Меню КАМЕРИ!

Искам да кажа и още няколко думи за сайта. Главната и основната цел той да бъде създаден е, да сме заедно и да може да общуваме помежду си. Всички останали инициативи и дейности са на втори план. Този сайт не е направен да преследва някакви идеи или да отстоява права. Направен е, да представи хората, които го ползват и да даде възможност да общуват помежду си и да се запознават., както и да си помагат, с каквото могат. Няма значение, от коя организация или партия са! Сайтът няма за цел да се основава, като собствена организация, а напротив, има за цел, да представи, колкото се може повече организации и да им помогне с каквото може.
Благодаря на всички, които дават толкова много от себе си, за да се създаде и поддържа това място!
 
Шести месец
Hristo Vatev
Благодарности
Неделя, 27 Януари 2008 02:00

Приятели,

Днес се навършват 6 месеца, откакто сайта е създаден. Тази половин година ще я отбележим с пускането на една инициатива - Взаимодействие, която ще открие нови възможности за всички нас. Всеки ще може да се включи в тази инициатива с идеи и предложения.

Благодаря на всички приятели, които си направиха представяния в сайта. Този месец 16 човека си направиха представяния, а 72 -ма се регистрираха.

През този месец се създаде новото меню – Планирани събития.

Лора и нейните приятели направиха картички за хората от сайта за Нова година.

Приятели, ако желаете, може да се включите в конкурсите, които правим всеки месец.

Ако имате някакви въпроси и идеи или затруднения по сайта, моля, свържете се с мен или с някой от админите на сайта.

Всичко добро и до скоро чуване!


 
Пети месец
Hristo Vatev
Благодарности
Четвъртък, 27 Декември 2007 02:00
Приятели, на 27.12 стават 5 месеца от създаването на сайта www.network-hv.com . Искам да ви поздравя и приветствам за времето, което прекарахме заедно. В навечерието на Новата 2008 година, ви пожелавам много щастливи мигове, а щастливите мигове са тук, около нас.Нека знаем, че когато се оплакваме и не ни е добре, винаги има някой, на който нашите проблеми биха му се сторили просто нищо. 
 
Четвърти месец
Hristo Vatev
Благодарности
Вторник, 27 Ноември 2007 02:00
Здравейте, приятели!
Днес се навършват 4 месеца от създаването на нашия сайт.
Накратко, за събитията, случили се за един месец
/ 27.10 – 27.11/ !
- Събирането в Широково

- Награждаването ми във Варна

- Започването на онлайн курсове
 
Коментари за Поморие
Hristo Vatev
Благодарности
Понеделник, 05 Ноември 2007 11:21

Снимки ====== Снимки2


Ах, Морето!

Не го бях виждала повече от 3 години, страхотно ми липсваше!!!

Изкарахме си невероятно в Поморие, и на Плажа , и в Несебър..Хубавото време беше с нас, както винаги, където отидем, ни следва неотлъчно!

Радвам се, че винаги всичко при нас се получава така, като в приказка!Така се чувствам винаги, когато съм с всички вас, Приятели!


 
Още статии...
НачалоПредишна12СледващаКрайСтраница 1 от 2

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава