БЛАГОДАРНОСТИ ЗА БЪНДЖИ СКОКОВЕТЕ
ned
Благодарности
Понеделник, 25 Август 2008 13:19
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!
ИСКАМ НАЙ СЪРДЕЧНО ДА БЛАГОДАРЯ И НА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ОБЩИНА ПИРДОП И НАЙ ВЕЧЕ НА КМЕТА - АНТОАНЕТА ИЛИЕВА И ШЕФА НА ОТДЕЛ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ - ИРИНА СТРЕЛКОВА , КОИТО НИ ПОЕХА РАЗХОДИТЕ В КОМПЛЕКС КОПРИВЩИЦА И ЛИЧНО ПРИСЪСТВАХА НА НАШИТЕ СКОКОВЕ - ТОВА СА ХОРАТА С ГОЛЕМИ СЪРЦА И ЗА КОИТО СПОМЕНАХА В РЕПОРТАЖА ПО КАНАЛ 1 . ОСОБЕНО БЛАГОДАРЯ НА НАШЕТО СПЕЙСИ И НЕЙНИЯ БРАТ, КОИТО ГИ ОТКРИХА И НАКАРАХА ДА ПОВЯРВАТ В НАС!

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ И НА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ, ГОТИНИТЕ И ЯКИ МОМЧЕТА ОТ КЛУБ "ВЕРТИКАЛЕН СВЯТ" С ТЕХНИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И УВЕРЕНОСТ, ЧОВЕК БИ СКОЧИЛ И БЕЗ ВЪЖЕ .

БЛАГОДАРЯ НА ПРИЯТЕЛИТЕ НИ, ПЕРСОНАЛА НА КОМПЛЕКС КОПРИВЩИЦА, НА УПРАВИТЕЛКАТА - ДОРА КАМЕНАРОВА ЗА ГОЛЯМАТА ГОСТОПРИЕМНОСТ И УЮТ В КОМПЛЕКСА!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО БЯХА ТАМ И НАПРАВИХА ТОВА СЪБИРАНЕ ДА Е НЕЗАБРАВИМО КРАСИВО И ХУБАВО! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ ОТ САЙТА, КОИТО НИ СТИСКАХА ПАЛЦИ !

БЛАГОДАРЯ НА НАШИЯ ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ - ИЦО, ЧЕ НИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ И ИЗПИТАМЕ ТАКИВА МИГОВЕ И МОЖЕ ДА СЕ ПОВТАРЯМ, НО ЩЕ БЛАГОДАРЯ И НА СЕБЕ СИ, ЧЕ ВИ ПОЗНАВАМ, ПРИЯТЕЛИ!

Нед

Много хора ме питат - "Защо го правиш?" - Причината е: "ДОСТЪПНА СРЕДА ЗА ВСИЧКИ". За тази кауза ще се борим до последно и ще дадем всичко от себе си. Колкото и благодарности да изговоря ще бъдат малко за хората и организациите които ни подкрепят в това трудно начинание, но фактът че нещата се случват говори сам за себе си че ще успеем и не трябва да се отказваме. Трябва да се гордеем с Недко (Китаеца) защото въпреки трудностите не се отказва да постигне това което е намислил.

Орхан
Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава