Здравейте, мили приятели!
Hristo Vatev
Благодарности
Събота, 10 Януари 2009 21:05
fairy_tales_2_large_web_view11.jpg Здравейте, мили приятели!

Безкрайно се зарадвах на поздравите и клипчетата, които получих за рождения си ден! Наистина е голямо щастие да се познаваме и да сме заедно.
През изминалата 2008 година се запознах с толкова много прекрасни хора. Въпреки, че не бях в България имах чувството, че сме заедно.
Искам да благодаря на всички, които помогнаха този сайт да стане едно прекрасно място! Благодаря на всички, които отвориха сърцата си и се престрашиха да разкажат за себе си! Колкото повече се опознават хората, толкова по-близки стават.
Приятели, въпреки трудностите ние станахме едно голямо семейство, успяхме да се зарадваме един друг. Не спирайте да споделяте и да се изявявате!
Благодаря ви, че ме научихте на толкова неща. Чрез всички вас, аз опознах повече себе си, помогнахте ми да изявя любовта, която ми е дадена, помагате ми да осъществявам мечтите си. Знам, че животът на повечето приятели от сайта не е много лесен, но както изглежда сме дошли на Земята за се учим и да се усъвършенстваме в нашите добродетели.
През месец април ще се върна в България и предполагам ще можем да се видим с повечето приятели от сайта. Възможно е да направя една обиколка на България, така ще е възможно да се запознаем лично. Бих искал да направим и клипове как живеят приятелите от сайта, но това ще го измислим по - нататък!
Всичко добро и до скоро.

Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава