БЛАГОДАРЯ !
Danielanp
Благодарности
Неделя, 18 Януари 2009 16:55

Синът ми е моето малко слънце . Той е по-важен за мен от всичко друго на този свят. Аз съм щастлива , когато неговите очички греят от радост.

През изминалата година и в началото на тази много хора допринесоха неговите очи да греят от щастие.

Много ви благодаря !!!!

Някои пожелаха да останат анонимни, но съм сигурна , че те ще се открият в това, което ще ви разкажа.

В началото на 2008-ма година едно семейство, с което сме само виртуални приятели ми подпомогнаха финансово лечението на Ники. Много съм ви благодарна за парите, но още повече съм ви благодарна за доверието, което ми оказахте.

През лятото с Ники намерихме нов приятел.Този човек направи подаръци на Ники, един от тези подаръци беше под коледната елха. Но много по-ценно от подаръците е времето , което прекарахме с него. Той дари толкова щастие на Ники и продължава да го прави всеки път , когато Ники му се обажда и когато въпреки работата си го изслушва внимателно и търпеливо . А най-важното за мен е , че погледна на Ники отвъд неговото заболяване и откри прекрасното дете.

Малко преди края на 2008-ма година, точно един ден преди рожденния ден на сина ми се запознах с една жена , която му направи подарък за рожденния ден и сложи още два подаръка за Ники под коледната елха.

Както прекрасно завърши , така и започна 2009 г . Още в началото на годината за първи път спечелих награда от томболата. Досега никога не съм печелила нищо. А да започнеш новата година с награда е искрица лъч в тунела. Тази сума е вече при сумата , която събирам за лечението на Ники.

Само няколко дни по-късно една жена от сайта ми писа и ми каза , че иска да прати колет за Ники. Не знаех какво има в колета и нямаше значение. По-важното за мен беше, че някой е пожелала да направи нещо за Ники. В деня , когато отивах да вземам колета , Ники ме помоли да му купя играчка. Трябваше да му откажа , поради финансови причини. Изненадата ни беше огромна, когато отворихме колета и открихме играчки и лакомства. Докато пиша , Ники не обръща внимание на други играчки и си играе само с тези от колета. Неговото желание е да благодари на прекрасната жена. Благодарим ти, Диди !!!!

Синът ми получи много подаръци. Много сме благодарни за всички тях. Но това , което е много по-важното е , че толкова много непознати хора ( всички хора , които направиха нещо за нас срещах за първи път ) ни гласуваха доверие и направиха така, че очите на Ники да греят от радост. А в моите да има сълзи от щастие.


Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава