Тайната
Hristo Vatev
Мисли
Четвъртък, 24 Април 2008 11:29

 

1) “Ние сме като магнити - подобното привлича подобно. Ти привличаш и ставаш това, за което мислиш.”

2) “Хората мислят за това, което не искат и привличат повече от него… Тези, които говорят най-вече за болести, имат болести; тези, които говорят на най-често за просперитет, имат просперитет и т.н.

3) “Избирай мислите си внимателно… ти си шедьовъра на своя живот!”

4) “Твоите мисли, пораждат твоите чувства. Има две категории чувства - добри и лоши. Мислите, които предизвикват добри чувства означават, че си на правилния път. Мислите, които предизвикват лоши чувства, означават, че не си на правия път.”

5) “Върху каквото се фокусираш с твоите мисли и чувства, ти го привличаш в ежедневието си… Когато хванеш цаката на това, без да се усетиш, ще знаеш, че създателя си ти.”

6) Визуализирай! Упражнявай своето бъдеще… Утвърдителната мисъл е 100 пъти по-силна от от негативната.”

7) “Нашата работа не е да се притесняваме за въпроса ‘как’… ‘Как’ е от компетенцията на вселената. Тя винаги знае най-бързия, най-краткия, най-хармоничния път между теб и твоята мечта.”

8) “Отнасяй се към себе си по начина, по който би искал останалите да се отнасят към теб… Обичй себе си и ще бъдеш обичан… Законът за привличането няма да те постави заедно с някой на едно и също място, ако честотите ви не се припокриват.”

9) “Ще се освободиш от изнурителната невъзможност да имаш нуждата да контролираш света, твоите приятели, твоя любовник, твоите деца…”

10) “Когато гласът и визията отвътре станат по-дълбоки и ясни от възможностите, идващи отвън, тогава ти си станал господар на твоя живот… Ти не си тук да се опитваш да направиш света такъв, какъвто искаш да бъде. Тук си да създадеш света около себе си, който ти избираш.”

Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава