Инициатива „Приятели на сайта”
Hristo Vatev
Инициативи
Събота, 28 Юни 2008 02:07
priateli.jpg
Инициатива „Приятели на сайта”

Приятели, целта на тази инициатива е да се създаде кръг от приятели на сайта, които да си помагат, съдействат и споделят. Ще се направи ново меню „Приятели на сайта ” в което всеки, който желае да се включи да си направи представяне, да разкаже за себе си и с какво може да бъде полезен на другите.

Приятели, днес сайта става на 11 месеца от както е създаден. През това време прекарах всяка свободна минута пред него, запознах се с толкова много хора, общувахме си, споделяхме си. Това, което правя осмисля дните ми и живота ми. През това време разбрах колко са важни околните за човека. Те му помагат да се изяви такъв, какъвто иска да бъде. Аз реших да бъда възможно най – добрия човек, който съм познавал, реших да правя нещо за другите, за моите приятели и така разбрах, че взаимоотношенията в живота са най – важното нещо в него. Колкото повече приятели има човек и взаимоотношенията му с тях са по – добри, толкова е по – щастлив и всичко в живота му се подрежда по най – добрия начин.

Наскоро сайтът не работеше няколко дена и тогава се почувствах като че ли в дупка и си помислих колко е трудно, когато човек мисли само за себе си и своите си работи. Тогава още повече разбрах колко е важно за мен да съм в всички вас, приятели и ви благодаря, че сме заедно! Мислих си каква уникална възможност имаме, в сравнение с миналите години, да използваме интернет.

Приятели, ще се радвам да се включите в тази инициатива и да развиваме нашето приятелство заедно и да го използваме по – пълноценно. Тя ни дава взможност да заявим желанието си да помагаме на другите. Много хора ми споделиха, че искат по някакъв начин да се включат и да помагат и ето сега ще можете да допринесете със своята уникалност и неповторимост.

С хората, които се присъединят ще обсъждаме инициативи и идеи. Всички, които са си направили представяния до сега в менюто „Представяния” са малко или много част от този кръг, тъй като са имали желанието да се представят пред другите. И все пак ще се радвам да пишете на мейла Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. и за менюто „Приятели на сайта”.

И още нещо – искам да напомня, че сайта е направен изцяло на доброволни начала и всичко в него е плод на добро желание.

Можем да коментираме темата - ТУК

Приятели, за улеснение на вашето представяне, който иска, може да ползва това въпросниче - вижте ТУК


Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава