"МАГИЯТА ДА СМЕ ЗАЕДНО"
Monika
Конкурси
Четвъртък, 05 Февруари 2009 18:02

Скъпи приятели!


След броени дни ще се състои най-свелия празник за всички влюбени - "Свети Валентин". Това е денят, в който всяка една романтична душа намира светъл лъч, под който да изрази копнежите на сърцето си.Любовта е нашата пътеводна звезда и дори не винаги да си дава ме сметка, всички се стремим към нея. Прекарваме 80% от времето си в мисли за нея и сме готови да пожертваме всичко постигнато в нейно име. Мечтаем за идеалния партньор, за идеалната среща, идеалната сватба, идеалният живот изпълнен с блажена наслада. Много хора не вярват в мечтите си в тази посока, но въпреки това ги следват. Понякога сляпо и наивно, друг път с трезва ясна преценка на истински реалист, но и в двата случая любовта обзема нашето съзнание. Аз самата съм прекарвала часове на ред в безкрайни фантазии, измъквала съм всяка свободна минутка в която мога да се оттегля в моя мечтан свят. Докато си почивам или докато върша някакво досадно задължение съзнанието ми работи в посоката на вечния блян. Именно поради тази причина Обявявам конкурса " Магията да сме заедно" .


За да участвате е необходимо да сте регистриран и да споделите Тук във форума, вашата представа за най-романтично прекарване с любимия човек. Без задръжки споделете!Печелившия в този конкурс ще бъде избран след гласуване. Всеки регистрирал се в сайта може да даде своя глас за този чиято представа го е разчуствала най-много. Човека получил най-много гласове ще бъде победител! Наградата ще е реализация на неговата представа!


Този конкурс важи както за двойки така и за търсещи своята половинка. Аз ще направя всичко по силите си да спомогна за реализацията на вашият така мечтана среща!


Крайният срок за участие е 13-ти февруари. Тук можете да гласувате от 13-ти до 18-ти февруари.

Ако някой иска да ме подкрепи в реализацията на тази инициатива ( говоря за изпълнението на мечтата на нашия победител) , да ми пише лично на skype- deneris4 .


Обичам ви и успех!


Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy
 

Потребители

От форума + Анкети

Търсене

Търся
Години между
до
Населено място :
Град
Провинция
Държава