Скока на Йоанна
Hristo Vatev
Събития
Вторник, 11 Септември 2007 09:24

 

 

Снимки

Йоана

Приятели, ами аз скочих!!!С помощта на всички вас и заради всички вас, успях да сбъдна една моя отколешна мечта!
Когато сега, два дни по –късно всеки ме пита какво изпитах, мога да кажа, че изживяването е страхотно!Мога да го сравня като много интересен филм, изпълнен с много екшън, но в същото време и неразбираем...За да го осмислиш, трябва да го гледаш пак и пак и пак...Означава, че все още не съм осъзнала какво точно ми се е случило и за да съм напълно наясно със себе си и това,което направих, трябва да го повторя и потретя!
Да направя скока много ме предразположи самата обстановка..всички приятели около мен ми действаха стимулиращо и ме подкрепяха,дори само с присъствието си. А момчетата от клуб „Вертикален свят” бяха страхотни, лъчезарни и много весели. Обсипваха с майтапи всички скачачи и то беше все едно – „я да те пуснем да понабериш малко гъби и се върни при нас”.
Един от тях ми каза много хубави думи – „Да скачаш е все едно да преминеш някаква врата и да влезеш в една стая. Ние ще ти помогнем да прекосиш границата и да влезеш в стаята, но какво има вътре, не знаем. Това трябва ти сама да разбереш.”. Два дни след скока осъзнавам, че в стаята май открих себе си и разбрах това, че за човешката природа няма граници. Ще бъда обаче по – щастлива и по – удовлетворена, ако всеки един от вас преживее скока с бънджи и разбере какво има в онази стая...
Готова съм за следващото предизвикателство!

Общо Коментари (0)Add Comment

Оставете коментар
Трябва да влезете в сайта като потребител, за да коментирате. Моля регистрирайте се, ако все още нямате профил.

busy